Affaldssortering af vores emballage

Hvordan affaldssorterer du vores emballage? 

Vi vil rigtig gerne vise dig, hvordan du kan affaldssorterer vores emballage og derfor har vi lavet en guide til, hvordan du trin for trin affaldssorterer vores emballage korrekt.

Følg med i videoen og stil endelig spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Så hjælper vi hellere end gerne. 

1. Trin

Det første du skal gøre, er at tage den tomme lerplade ud af produktet og smide den ud i restaffald. Hvis dit produkt indeholder de små pans (sølv beholdere), så skal de smides ud i metal. 

2. Trin 

Derefter skal æsken skilles ad. Emballagen er lavet ud af 70% genbrugspap og er overtrukket af en slags folie. Disse to ting skal rives fra hinanden. Du starter derfor med at tage folien af æsken. 

Herefter skal folie smides ud i restaffald og pap i papaffald. 

3. Trin

Hvis du har papir siddende på foliet, kan du rive det fra hinanden og smide papiret ud der hvor du også smider aviser og andet papir ud, og så skal folien smides ud i restaffald. 

OBS: Hvis du skal affaldssortere din concealer emballage og der er trængt olie ud i pappet, så kan du kun bruge låget og smide ud i pap. Resten skal i restaffald, fordi olien gør, at den ikke kan genbruges. 

4. Trin 

De små metal-magneter skal affaldsorteres i metal eller du kan genbruge dem til noget andet. 

Klik her for sorteringsguiden fra Frederiksberg Kommune.

Det var vores lille guide til, hvordan du affaldssorterer vores emballage.
Vi håber du kunne bruge den.

Kærlige hilsner, 

Tine og Tanja. 

3 replies
  • Tanja & Tine says:

   Hej Sarah,

   Godt du spørger. Det skal vi da have lavet et andet blogindlæg om. Vi har simpelthen bare glemt at få det med i det her 🙂

   Vores Mascara består i praksis af 4 dele.
   Låg (med pind)
   Børstehovedet
   Beholder
   Wiper (den som man trækker overskydende mascara af på, som sidder i beholderen)

   Når man bruger produktet skruer man låget af, så produktet i princippet er delt i 2 dele.

   Delen med låg og børste skal skilles ad. Ved 01 BLACK LENGTH INORDINATE skal børsten klippes af. Ved 01 BLACK VOLUME BULBOUS, kan det skilles ad ved at tage fat i børsten med fingrene og skrue den af, så man står med 2 dele.
   Låget med pind skal i ”Hård plast” og Børsten skal i metal hvis det er fra 01 BLACK VOLUME BULBOUS og i restaffald hvis det er fra 01 BLACK LENGTH INORDINATE.

   Beholderen indeholder det vi kalder en Wiper. Den sidder i udmundingen af beholderen og sørger for at børsten kun får den mængde mascara op af beholderen som er nødvendig for at bruge produktet. Denne Wiper er lavet af en blød plast, som skal adskilles fra selve beholderen hvis det skal genbruges. Den kan adskilles fra beholderen med en gaffel.
   Beholderen skal i hård plast og Wiperen skal i blød plast (folie).

   Jeg håber det giver mening og ellers vil jeg meget gerne sende et billede 🙂

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] du tænke dig at vide, hvordan du affaldssorterer Miilds emballage? Så læs dette blogindlæg, hvor vi step for step viser dig, hvordan du skal […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.