Allergivenligt tøj

I dag anbefaler vi allergivenligt tøj

Vi har desværre begge prøvet at slå ud på kroppen af at have noget ikke allergivenligt tøj på. Efterfølgende har vi fundet ud af, det var pga. de skadelige farverester og kemikalier, der nogle gange sidder i tøjet. Vi har derfor lært altid at vaske nyt tøj, inden vi tager det på. Og så har vi glædeligvis fundet alternativer. Vi har nemlig i vores søgen fundet det danske tøjmærke Dilling Underwear. Dilling Underwear bruger økologisk bomuld, de farver ikke med farvestoffer, de bruger ikke skadelig kemi osv.

Hvad bruger vi

Vores yndlingstøj fra Dilling Underwear er deres helt simple langærmet sorte undertrøjer. Vi har dem både nogle gange på til hverdag, på de kolde vinterdage inden under trøjer og til tider sover vi endda også i dem. Et godt tip er nemlig, at uld skal være i kontakt med din hud for at give den optimale varme. Og her sidder du måske og tænker: Jamen det kradser?! Og det er der også meget uld, der gør. Men det gør Dilling Underwears faktisk ikke. Det skal dertil siges, vi kun kan snakke på vores vegne. Men hvis du er meget sensitiv ift. uld, der kradser, så kan vi anbefale at gå efter kashmir, for det kradser slet slet ikke.

Meget informativ

Dilling Underwears priser er rigtigt overkommelige især ift. det du får. Dejligt at kunne købe kvalitetstøj til gode penge.
Generelt er deres hjemmeside rigtigt god, fordi du får så mange informationer om både produktionen, økologi, og allergi delen. Vi kan så godt lide, når vi kan få svar på alle vores spørgsmål. 🙂

Skriv, hvis du har andre tøjmærker, du kan anbefale, der er økologisk og bæredygtige. Eller hvis du har haft gode oplevelser ligesom os.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.