allergivenlig pude

Anbefaling: allergivenlig pude

Vores anbefaling af en allergivenlig pude – Save My Face

Vi vil gerne videregive vores varmeste anbefaling, af en allergivenlig pude fra Save My Face. Med en dagligdag som allergikere, leder vi altid efter muligheder, som gør hverdagen nemmere og bedre for os. Da vi så Save My Face puden, tænkte vi at den næsten for god til at være sand. Den har mange funktioner som vi fandt spændende.

Hvad gør den allergivenlige pude for os?

Efter at have brugt puderne, kan vi konstatere at de virkelig gør en kæmpe positiv forskel for os.

Den er velegnet til os som allergikere, den god mod urenhed hud samt ømme nakker, skuldre og ryg. Den forebygger også rynker. Du får heller ikke de “flotte” pudemærker i ansigtet. Vi bruger også puderne både i bil og fly. Vi er faktisk blevet ret afhængige af at have den med os på farten.

Vi har begge døjet med øjne der løber i vand. Når vi lagde os på puden om aftenen, begyndte øjnene at løbe. Det kan fx. være fordi der samler sig meget støv i hovedpuden, eller at luftvejene stopper til, når vi lægge os ned. Save My Face puden giver, på grund af dens geniale form, mulighed for at have øjnene fri for puden, og derfor er den også god for luftvejene. Vores “løbeøjne” er stoppet – vi er fans!

 

Sådan sover vi med den..

Du kan ligge på mange forskellige måder med puden. Folde den sammen, så den bliver tyk og derved giver god støtte i en stol, bil, fly osv. Du kan bruge de to størrelser puder ovenpå hinanden, så får du lidt mere højde. Vi bruger dem også enkelvis, så vi ligger den lille ovenpå vores almindelige hovedpude og så bruger vi den store “krammepude”. 🙂 Ved at ligge med en pude mellem brystet undgår du at falde sammen og få linier mellem brystet, samtidig trækker du også vejret bedre.

Pudebetrækket er af 100 procent bomuld og fyldet er i allergivenligt syntetiske fibre.  Du kan også få den med økologisk pudebetræk eller silke. Det er et spørgsmål om smag, hvilket man fortrækker. Fx siges det, at silke er god imod rynker. Vi er selv vilde med økologi, så det betræk har vi valgt. Save My Face puderne indeholder ingen skadelig kemi. Vi har med købet af disse skønne puder, endnu en ting som gør dagligdagen nemmere som allergikere 🙂

Du kan finde allergivenlige produkter via Kemiluppen. Læs mere om det her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.