Anbefaling af holistisk skønhedsbehandling

Vi har prøvet to forskellige behandlinger for skønhed og sundhed, som vi bliver nødt til at dele med dig i ren og skær begejstring.
Vi holder altid øje med metoder, der kan afhjælpe vores allergener og forbedrer vores hverdag. Samtidig er vi begge draget af en holistisk tilgang til skønhed og sundhed.

Vi tog derfor til Sara Maria, der ejer NuiCph, da vi havde hørt meget godt om hendes sted og metoder. Sara Maria har en dejlig varme i hendes personlighed og hendes stemme får en til at slappe fuldstændig af. Vi havde begge glædet os til at prøve at ligge under Sara Marias kyndige hænder.

Tine fik behandlingen ansigts refleksterapi og Tanja fik kosmetisk akupunktur

LIDT OM TINES BEHANDLING

Jeg havde glædet mig meget til denne behandling. Jeg har fået meget zoneterapi som barn og ung, og synes derfor at zoneterapi i ansigtet lød rigtig spændende. Sara Maria havde lidt forskellige spørgsmål til mig inden vi gik i gang, og ud fra disse spørgsmål skræddersyede hun behandlingen til mine behov: At få færre allergiske symptomer.

Ansigts refleksterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af både symptomer og årsager til kroppens organiske, fysiske, kemiske, neurologiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Det kan altså hjælpe på mange forskellige ting. Behandlingen udføres med hendes fingre, hvor hun trykker på forskellige punkter og zoner på ansigtet og kraniet. Behandlingen kan som sagt hjælpe på en masse forskellige områder, jeg må indrømme at jeg er imponeret over alle de områder det berører. Fx, indlæringsvanskeligheder, kredsløbsforstyrrelser, migræne, stress, smerter, som er der her og nu eller smerter som er kroniske, søvnløshed og ikke mindst allergi. Jeg nød at få behandlingen, som var meget afslappende. Jeg er allerede blevet afhængig, for alle de spændinger jeg havde før, er blevet løsnet op. Dét er virkelig befriende. Det er spændende om jeg på sigt kan mærke, at det har hjulpet på min allergi, måske det kræver en behandling mere eller to. Det håber jeg nærmest 🙂

LIDT OM TANJAS BEHANDLING

Jeg synes altid det er spændende at prøve nye behandlinger. Især, når det er mere alternativt og arbejder med kroppen og alle de fantastiske ting, den er i stand til.

Jeg blev lagt på briksen og fik et tæppe over mig. Sara Marias sted og hyggeligt, men stadig tilpas klinisk. Hun gør, i sig selv, oplevelsen helt unik og fantastisk. Jeg havde læst en del om hendes behandlinger inden og havde egentlig svært ved at vælge. Men denne gang kunne jeg mærke, det skulle handle 100% om mig selv og så synes jeg ærligt også det var lidt spændende, at skulle have nåle i ansigtet.

Der findes forskellige formål, når du får kosmetisk akupunktur. Jeg havde egentlig tænkt min behandling skulle være opstrammende. Bye bye til mine linier omkring øjnene og i panden. Men det første Sara Maria siger (sød som hun er): ”Du har jo sådan en fin hud, og nærmest ingen linier” . Derfor blev vi enige om at jeg skulle prøve kosmetisk akupunktur, som giver glød til ansigtet. Hvor lækkert lyder det ikke lige?

Så startede hun med at rense min hud af. Derefter viste hun mig nålene, så jeg kunne se hvor ultra tynde, de er. Så begyndte hun at sætte dem forskellige steder i ansigtet. Det føltes sjovt og på mig, gjorde det ikke ondt. I vores indledende samtale, fortalte jeg også Sara Maria om mine nogle gange hævede øjne, så derfor supplerede hun op med to nåle i armen, som er punkter, der afhjælper hævelse (genialt).

Derefter lå jeg med nålene i ca. tyve min. En af dem vandrede lidt ud undervejs, måske fordi jeg snakkede? Det var skønne tyve min og jeg nød min hygge-samtale med Sara Maria.

Efter akupunkturen fik jeg den skønneste ansigtsmassage, som tog mig det sidste skridt helt ind i ren afslappelse og ren Tanja-tid. Det var virkeligt rart.

Det behandlingen gør er, at øge cirkulationen i muskler og væv. Det er egentlig det, der hjælper med at skabe gløden. Derudover (som jeg ser som et kæmpe plus) så øger det kollagen dannelsen (bye bye linier – after all)

Denne behandling varer ca. En time og koster 850 kr. Jeg synes, det var det hele værd og kunne med det samme i spejlet se gløden og velværet i min hud. Den takkede mig.

Du kan læse mere om Sara Marias behandlinger her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.