Ansigtsbehandlinger i København

Har du længe gået med tanken om, du gerne vil gøre noget godt for dig selv? Måske blive forkælet med en dejlig ansigtsbehandling? Men ikke vidst, hvor du skulle gå hen, fordi der er et hav af valgmuligheder, og du ikke kender til halvdelen af de ansigtsbehandlinger, der er i København? 

Så vil jeg gerne hjælpe dig…

En ansigtsbehandling er ikke bare en ansigtsbehandling

Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige ansigtsbehandlinger i København og selvom der er mange gode steder, så er der alligevel nogle, jeg altid vender tilbage til og som jeg gang på gang anbefaler til mine veninder og familie. Derfor vil jeg nu gøre det samme til dig. 

Vi kender alle sammen dét at komme til et sted, hvor der bare er hjertevarme fra det sekund du træder ind ad døren. Et rum der emmer af kærlighed, ro og varme. Det er lige præcis de steder, du skal guides hen til nu. For når du først har taget beslutningen om, at det er tid til at prioritere dig selv og tage et velfortjent pusterum fra hverdagens trummerum, så skal du også have det bedste af det bedste.

Mine bedste anbefalinger til ansigtsbehandling i København 

1) Dare to Care By Line Friis

Dare To Care By Line Friis er en af mine absolut yndlingsklinikker i København. Fra det øjeblik du træder ind i klinikken, mærker du hvilken rolig og kærlig stemning, der er. Du bliver mødt af det sødeste personale, der byder dig velkommen og som er klar til at tage imod dig.

Personalet fortæller dig kort om stedet, samt hvor din behandling skal foregå. Du finder dig til rette på briksen, som er blød og varm. Du føler dig hurtigt tryg og sindet falder lige så stille til ro. Der er blid musik i baggrunden og du overgiver dig fuldstændig til behandlingen. Det føles helt magisk. 

Dare To Care har noget for enhver smag og ethvert behov. De giver faglig rådgivning, tilbyder kropsbehandlinger, skræddersyede ansigtsbehandlinger, og så har de deres prisvindende signaturbehandlinger. Hvis du er ny hos Dare To Care, tilbyder de også en introduktionsbehandling, der særligt er udviklet til nye kunder.

Én af mine helt store favoritter hos Line, er signaturbehandlingen Facial Lifting Therapy. Det kan måske ved første øjekast lyde som en behandling, der primært er rettet til kvinder med moden hud, men jeg vil mene, det er en behandling, alle kan have gavn af. Ung som gammel. Behandlingen skræddersyes ud fra din hudtilstand og behov, og den er især god, hvis du vil forkæle dig selv regelmæssigt – en gang om måneden, eller hver anden.   

Hvordan foregår ansigtsbehandlingen Facial Lifting Therapy?

Der bliver arbejdet med bindevævsteknikker, ultralyd, japansk lifting og reflexologi. Alt sammen noget, der sætter blodcirkulationen i gang, stimulerer, samt regenerer huden. Denne ansigtsbehandling arbejder aktivt med spændinger i ansigtet. Samtidig stimuleres din blodcirkulation i hud og muskler, som giver dig gløden tilbage, og de fine linjer bliver reduceret. Hudens spændstighed bliver også markant forbedret. 

Du får under denne ansigtsbehandling masseret nakke, det øverste af brystet, fødder, samt alle muskler og anspændtheder i ansigtet. Og som Line selv siger, så kan du virkelig se og mørke en forskel efter bare én behandling. Din hud sprudler af ny energi, har massere glød og friskhed i kinderne. Du kan i helt op til 3 dage efter behandlingen mærke, hvordan din hud stadig arbejder. Det er virkelig en vild oplevelse og en ansigtsbehandling jeg personligt selv, kan skrive under på virker! 

… Derfor, hvis ikke du har prøvet en ansigtsbehandling hos Dare to Care før, så kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at prøve det. Det er virkelig alle pengene værd. Om det er Facial Lifting Therapy eller en af de andre ansigtsbehandlinger Dare To Care tilbyder, så vil din krop, dit ansigt og din sjæl elske det. Tag den velfortjente ”mig-tid” og forkæl dig selv med en ansigtsbehandling, der virkelig kan noget! 

Læs mere om Dare To Cares skønhedsbehandlinger her

2) Beauty Avenue Spa & Brow Bar  

Beauty Avenue har som den første skønhedsklinik nogensinde opnået certificeringen ’Grøn Klinik’, der betyder, at de lever op til de bæredygtige og grønne krav, der er, for at kunne få denne certificering. Og det synes jeg er virkelig sejt. Vi ved selv i Miild, hvor meget det kræver, at få certificeringer og har derfor dyb respekt for, at Beauty Avenue er gået i spidsen for et sundere, renere og mere bæredygtigt beautyunivers. 

Klik her, for at læse mere om Grøn Klinik Certificeringen.

Hvad er Beauty Avenue Spa & Brow Bar? 

Beauty Avenue Spa & Brow Bar er en holistisk skønhedsklinik, der har en naturlig og bæredygtig tilgang til skønhed. Deres vision er, at skabe balance i krop og sind hos deres kunder gennem de behandlinger, de tilbyder. Beauty Avenues motto er, at enhver kunde skal gå derfra med smuk udstråling, samt humøret i top. Derfor bliver du også altid mødt af et smilende personale, der altid er klar til at hjælpe og vise dig hen til den behandling, du skal have. 

Hos Beauty Avenue har de et hav af lækre skønhedsbehandlinger. Du kan få økologiske-ansigtsbehandlinger, massage- og kropsbehandlinger, hårfjerning, bryn- og threading behandlinger og meget mere. 

Jeg er selv en af deres stamkunder i bryn- og threading baren, hvor jeg hver 4-5 uge, får farvet og rettet mine bryn. Det er alle pengene og smerten værd. Resultatet er altid så flot og man bliver hurtigt afhængig af det. I’m just saying 😜

Beauty Avenues fantastiske wellness univers 

Beauty Avenue kan så meget andet end at lave smukke bryn. De bor i et 3 etagers hus, hvor der på hver etage er rum til forskellige ansigtsbehandlinger. Og min favorit er deres Inner Beauty Facial ansigtsbehandling. 

Wellness følelsen starter allerede i det øjeblik, du træder ind i behandlingsrummet, hvor du inden din behandling klæder om og får din egen morgenkåbe og badetøfler på. Derefter har du mulighed for at nyde nogle snacks og drikkelse i venteværelset, hvor du samtidig får et spørgeskema, din behandler skal have. Her svarer du bl.a. på spørgsmål som: Hvilken hudtype har du? Hvad bruger du af skincare? Hvor ofte og hvilke forventninger har du til behandlingen? Skal din behandling være stille, eller vil du have information undervejs? etc. Jeg synes, det er virkelig rart, at blive spurgt om alle disse spørgsmål inden behandlingen, så man får forventningsafstemt inden og får muligheden for, at præge behandlingen derhen, hvor man gerne vil.

Inner Beauty ansigtsbehandling 

Inner Beauty Facial foregår i de dejligste omgivelser, hvor behandlingsrummet er mørkt, aromatisk og med en lækker dæmpet belysning. 
Behandlingen starter med et fodbad med fodscrub. Herefter bliver du puttet ind under en dejlig dyne med varme i briksen. Og så går ansigtsbehandlingen i gang. En rejse gennem dejligt univers. Du kommer helt ned i gear. Bliver guidet i at trække vejret helt ned i maven, som giver ny ilt til alle dine celler i kroppen. Du får virkelig en følelse af velvære, når du ligger der på briksen, hvor din behandler giver dit ansigt en dejlig dybderens, eksfoliering og masser fugt.

Behandlingen har fokus på forskellige former for aromaterapi og du vælger selv, hvilken aromatisk duft, der skal være gennemgående i din ansigtsbehandling. Derfor kan du vælge lige præcis den duft, der passer til dit humør, din sindstilstand og dit temperament den dag. 

Jeg er vild med Beauty Avenue, deres grønne beautyunivers og måden de er nytænkende indenfor beauty branchen. 

Så kære du, tag en velfortjent pause og prioriter din vigtige ”mig-tid” med en af de dejlige ansigtsbehandlinger hos Dare to Care eller Beauty Avenue. Din krop og sind vil elske dig for det!

Med kærlighed,
Camilla ♡

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.