Blush blush blush

Er du også vild med det liv en blush kan tilføre ansigtet? Og er du nysgerrig på at finde ud af, hvordan du kan bruge din blush på nye måder? Så læs med her. 

Det klassiske blush look


Du kender sikkert til den klassiske måde at bruge en blush på. Her kan du bruge lige den farve du bedst kan lide. Her placerer du din blush på kinden med Multi Cheek Brush, for at give farve, friskhed og liv. Når du bruger din blush på den klassiske måde er der to forskellige placeringer at arbejde med. Enten kan du vælge at placere din blush direkte på æblekinden. Dette look skaber fylde og friskhed og giver et blødt og feminint resultat. 
Hvis du modsat bedre kan lide et lidt mere løftet og markeret look, kan du vælge at placere din blush en smule længere ude og fører den op langs kindben og tinding. 

Blush konturen


Vores blush 02 Beige Aura adskiller sig lidt fra vores andre nuancer, da den er mere brun end rød. Denne nuance kan dog sagtens bruges på klassisk vis, men hvad den også er enormt god til er at konturere ansigtet. De fleste kender nok til den kontur, der placeres lige under kindbenet, men der er flere steder, det kan være enormt smukt at konturere. 
Du kan bl.a. vælge at konturere næsen. Det gør du ved hjælp af en lille børste som f.eks. Eyeshadow– eller Blender Brush. Påfør lige så stille langs siderne af næsebenet og oplev, hvordan næsen synes smallere og mere markeret. Man kan lege lidt med konturen alt efter hvilken form, man er til. Der er også nogle, der konturerer under tippen, for at få næsen til at se mere opadgående ud. Det er sjovt, prøv dig frem, og find din favorit blandt de mange resultater. 

Et tredje populært sted at konturere er langs kæbelinjen igen for at løfte og markere. Du kan også lege lidt med konturering under hagen, for at mindske. 

Det sidste sted, der kan være smukt at konturere, er globen. Et superenkelt og meget smukt look, der ved få lette vinduesviskerbevægelser skaber dybde og fokus på øjet. 

Det solbrændte blush look


Med en af de tre rødlige blushes kan du lave det, vi kalder det solbrændte look. Det gør du ved at placere din blush hen over næseryggen og ud mod det øverste af kind og kindben frem for direkte på æblekinden – ligesom hvis du havde fået en masse sol. Denne teknik giver dig et naturligt, feminint og sommerligt look. Brug eventuelt Skin Blender Brush for det mest naturlige udtryk.

Fashion week blush looket 


Ved sidste Fashion Week bemærkede vi et bestemt gennemgående blushlook. For at skabe dette look skal du have fat i vores brunlige blush, 02 Beige Aura. Med Kabuki Brush påfører du blushen på det yderste af kindbenet og fører rigeligt produkt ud mod tindingen. Herefter påfører du blushen på brynbenet og kører igen ud mod tindingen for at binde looket sammen. Denne teknik giver dig et skarpt look, der løfter ansigtet enormt smukt. 

Hvilket look er dit yndlings? 

Vil du have fyldige byrn og vipper? Så klik her

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] du vild med multifunktionelle produkter? Så se her hvordan du kan bruge vores blush på flere […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.