Tutorial med blush on eyes

I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan lave et smukt blush on eyes look

Hvad skal du bruge?

Produkter

Pensler

TIP: Det er en god ide, at have flere øjenskyggepensler, når du skal lave dette look, fordi du kommer til at bruge mange forskellige farvenuancer og det kan være svært at blende det smukt sammen, hvis der sidder for mange farverester på penslen.

Blush on eyes step- by- step

1) Jeg har lagt en base på huden inden jeg starter på dette blush on eyes look. Jeg bruger altid vores Concealer Duo og Mineralpudder til, at lave en ensartet hud, så det færdige resultat bliver mere harmonisk og sammenhængende.

2) Når jeg så skal til at lægge min blush eller øjenskygge på øjenlågene, bruger jeg en lys tone mineralpudder, efterfulgt af den lyse farve i Øjenskygge- og Øjenbrynskittet. Det giver en ensartet base og skjuler eventuelle blodkår. Det er vigtigt at påpege, at den tørre base er meget vigtigt for holdbarheden af selve blushen eller øjenskyggen. Denne base laver jeg for at sikre mig at mit øjenlåg ikke fedter i løber af dagen.

3) Derefter påfører jeg 04 Cherise Splendid, som er vores røde og klare farve blush. Jeg tager godt med produkt på penslen og dupper det overskydende af på hånden, så jeg nemmere kan styre farven og det ikke drysser, når jeg påfører det. Jeg dupper blushen på fra midten af øjenlåget (cirka haldelen af øjet) og ud til yderkanten af øjet, fordi det åbner øjet op. Sørg for at dup og påfør produktet flere gange. Dette øger holdbarheden og intensiverer farven.

4) Herefter tager jeg en ny pensel og 01 Peach Pellucid, som er vores smukke ferskenfarvede blush og tager igen godt med produkt på penslen og dupper det på resten af øjenlåget (fra starten af øjet til midten) til hele øjenlåget er dækket med blush.

5) Herefter toner jeg de to blush farver sammen.  Så blander jeg den lyse farve fra øjenskygge- og øjenbrynsfarve, sammen med blush 01 Peach Pellucid. Jeg dupper igen penslen af på hånden, fordi jeg gerne vil tone produkterne lidt ud og fjerne de skarpe kanter, men også skabe et sammenhængende blush on eyes look.

6) Alt efter din øjenform og hvor meget du har lyst til at gå all in på looket, så kan du med fordel tage din øjenskyggepensel og lægge en tynd streg under øjet med Peach Pellucid blushen. Det er jeg selv ret vild med!

7) Jeg kan rigtig godt lide, at afslutte mit blush on eyes look ved at fange nogle af de fine kobberkorn fra vores Bronzing pudder, Apricity. Jeg tager Eyeshadow Brush og fanger kornene de steder, hvor der i bronzeren er flest af dem. Derefter dupper jeg dem på midten af øjenlåget. Det giver den smukkeste glød og pop effekt til looket

8) Sidst men ikke mindst, så skal jeg have mascara på. Jeg bruger vores 01 Length Inordinate, fordi den ligger meget naturligt på vipperne og så giver den masser af længde. Jeg vil anbefale dig, at bruge mascaraen på både over og undervipper, hvis du har valgt at påføre blush under øjet også.

Jeg håber, at du kan lide looket og har lyst til selv at lave det. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opbygger en holdbar makeup, så læs med her, hvor vi giver gode tips til, hvordan du får din makeup til at holde hele dagen.

Med hjertet,

Tanja ♡

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.