Concealer is the new foundation

Du har måske opdaget, at vi lancerer vores bestseller Concealer Duo i ny emballage? Denne fine nye indpakning er ud over at være mere nænsom ved planeten også perfekt til tasken, så du altid er klar på en lille touch-up i løbet af dagen, aftenen eller natten.

Vi vil gerne hylde Concealer Duo i anledning af dens søde nye påklædning og introducere konceptet ’The New Foundation’. 

Vi er vilde med at lade hudens naturlige skønhed trænge igennem og tror meget på det lette, naturlige look. Med Concealer Duo har du mulighed for at korrigere de steder, du ønsker uden nødvendigvis at dække hele ansigtet, som ved en klassisk foundation. Der er mange muligheder i dette multifunktionelle produkt – vi introducerer dem for dig her. God fornøjelse. 

The Classic Concealer

Ved at bruge en lille pensel som Blender Brush kommer du nemt omkring de små områder af ansigtet som under øjnene og omkring næsen. Her har vi typisk enten lidt blåligt eller rødligt, vi ønsker at korregerer. Med sine to nuancer fingerer Concealer Duo perfekt til netop dette. Den peachy nuance udjævner de blålige toner i huden, den gullige de rødlige toner. 


The Airbrushed Look

Concealeren kan i vores optik meget mere end at spotdække. Med Concealer Duos cremede konsistens, der smelter let og lækkert ind i huden, er den super smuk som letdækkende foundation. Her skal du have fat i en Skin Blender Brush og en Facial Mist. Mist børsten inden du dypper den i produktet, bland de to nuancer sammen og påfør i lette cirkelbevægelser. Denne teknik giver en let dækkeevne, der ensarter og udjævner huden, uden helt at dække hudens naturlige skønheder som f.eks. tekstur og fregner. 


The Full Coverage

Når vi siger concealeren er den nye foundation, gælder det ikke kun det lette look. Du kan faktisk sagtens opnå høj dækkeevne med vores duo. Den er af natur drøj i brug og højt dækkende. Ved at presse produktet ind i huden ved duppebevægelser med en Skin Coverage Brush opnår du nemt den høje dækkevne. Byg op i lag til dit ønskede resultat, men brug hellere lidt ad gangen i flere omgange.  

Hør Tine og Tanja fortælle om konceptet og se de forskellige teknikker udført i videoen øverst.

Læs mere om vores concealer her

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] jer, der endnu ikke har prøvet den, er blevet nysgerrige? Hvis det er tilfældet, kan i via postet her blive guidet til de forskellige måder at bruge concealeren. I kan også læse mere om produktet […]

  2. […] huden. Mulighederne er mange og resultatet vil variere alt efter, hvilken teknik du bruger. Se her hvordan Tine og Tanja bruger Blender Brush til at skabe en ensartet base, eller hvordan den bruges […]

  3. […] Blive klogere på hvordan du kan bruge vores Concealer Duo – klik her […]

  4. […] Læs mere omkring hvordan du kan bruge vores Concealer Duo her […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.