Øjenskygge look – tre produkter, to minutter

Du kender sikkert situationen – det er tidligt om morgenen og du er presset for at komme ud af døren. Derfor når du ikke at skabe det makeuplook du godt kunne have tænkt dig. Denne blogpost handler om hvordan du selv på en presset morgen kan skabe et smukt øjenskygge makeuplook.  

Tine viser dig i denne video, hvordan du på under to minutter kan skabe et af vores yndlings øjenskygge looks, nemlig den gyldne, metalliske skygge med kobberkornene fra Bronzer 01 Apricity

Det første du skal gøre, er at bruge din concealer som primer. Her kan det være en god idé at bruge den lyseste concealer, 01 Light Ample, for at fremhæve farven på bronzeren bedst muligt og lysne øjet godt op. Bland de to nuancer og påfør med en Eyeshadow Brush på hele øjenlåget for en ensartet overflade. Brug herefter Blender Brush til at fange bronzerens smukke kobberkorn. Spray Facial Mist på for intensivere farven og påfør først nede langs vippekanten, hvor farven godt kan tåle lidt ekstra. Blend til sidst med helt bløde bevægelser så langt op mod brynet, du synes. Afslut med din yndlingsmascara.

Sådan opnår du på ingen tid et fængende øjenskygge look, der fremhæver enhver øjenfarve.  

Se flere måder at bruge Miilds Bronzer 01 Apricity på her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.