Guide til din daglige hudplejerutine

Det kan være svært at navigere i alle de råd og anbefalinger, som findes til huden. I dette blogpost gør vi det derfor nemt for dig med vores bedste bud på en simpel og effektiv hudplejerutine, som du kan bruge både morgen og aften.

Billede at Tine og Tanja, der er i gang med der hudpleje rutine.

Kend din hudtype

Når du skal finde de bedste hudplejeprodukter til din hud, er det vigtigt, du kender din hudtype. Normal, kombineret, olieret, sensitiv og tør – er ord vi ofte støder på, når vi skal vurdere det. Hvis du allerede kender din hudtype, så kan du springe ned til vores guide: Din daglige hudplejerutine.

Tør/dehydreret hud

 • Har du tør og/eller dehydreret hud, vil du kunne mærke det lige, når du kommer ud af badet. Oplever du at huden strammer og fremstår tør, så er det generelt et tegn på, at du har en tør/dehydreret hud.

Kombineret hud

 • Har du kombineret hud, vil du oftest mærke, at du også har tør hud, lige når du kommer ud af badet. I løbet af dagen vil du derimod kunne se, at din hud skinner enkelte steder. Dette vil ofte gøre sig gældende i T-Zonen (pande, næse og hage).

Olieret hud

 • Har du olieret hud, vil du derimod ikke opleve, at huden føles tør, når du kommer ud af badet. Dine bekymringer er i højere grad fokuseret på, om din hud vil komme til at skinne og fremstå fedtet i løbet af dagen.

Normal hud

 • Hvis du har en normal hud, vil du måske ikke kunne kende nogle af ovenstående beskrivelser. Samtidig kan du føle, at du her og nu ikke har det store behov for at bruge plejeprodukter, da du umiddelbart ikke kan mærke og se den store forskel. Dette betyder dog ikke, at du helt kan undvære de gode nærende og plejende produkter til din hud. Det er noget, du vil blive glad for og kan se resultater af på længere sigt.

Sensitiv hud

 • Sensitiv hud er en hud tilstand og ikke en hudtype. Det vil sige at sensitivitet er noget man kan have uanset hudtype og alder. Der er noget kan kan få eller komme af med alt efter, hvor man er i livet. Sensitivitet er et problem for mange, men er ikke noget der skal afskrække dig i at finde effektive produkter. Det ses ofte som rødme, irritation og huden kan føles stram og tør. Har du sensitiv hud er det vigtigt, du finder en enkelt og effektiv rutine, som du kan holde ved.

Hvis du vil læse mere omkring hudtyper, så har vi skrevet et uddybende blogpost omkring det her.

Guide – Din daglige hudplejerutine

Trin 1. – Rens

Billede af de to rense produkter i skinlove serien, Cleansing Cream og Cleansing Gel. Miild har to, så det er nemt at finde den rigtige til din hudtype.

Det første trin i din hudplejerutine er altid rens. Her fjerner du makeup, fedt og snavs som har samlet sig på din hud i løbet af dagen og natten. Din porer renses og du søger herved for, at din hud er klar til at tage godt imod de resterende plejeprodukter i din dagligerutine. Det er vigtigt, at du vælger dit renseprodukt efter din hudtyper, så du får det produkter, som er bedst til din hud.

Tør, dehydreret og sensitiv hud

 • Cleansing Cream indeholder aloe vera, sheasmør og E-Vitamin, som specielt er egnet til den tørre hud. Du kan enten vælge at pumpe 1-2 pump ud på en rondel og nænsomt bevæge den over huden indtil alt makeup og snavs er væk. Er du meget tør og sart, så skåner du din hud ved at rense på denne måde. Vi anbefaler at gentage dette to gange for at rense din hud i dybden. Det vil sige, at du første gang bruger den til at fjerne makeup og savns, og anden gang kan den med fordel anvendes med en lille smule vand, og så du kan arbejde produktet godt ind i krogene med fingerspidserne.

Olieret, Kombineret hud

 • Cleansing Gel, som indeholder aloe vera, hvede, protein og betain er specielt egnet til den olieret og kombineret hud. Den er så skånsom, at du også kan bruge denne som makeup og øjenmakeup fjerne. Når man har en kombineret/fedtet hud er det oftes fordi den er dehydreret og producere mere olie, da den prøver at fugte sig selv. Cleansing Gel afrenser i dybden og går ind og nære huden samtidig. Du kan enten vælge at pumpe 1-2 pump ud i hånden, blande med lidt vand, så det begynder at skumme, herefter du kører produktet rundt i små cirkelbevægelser indtil din hud er renset. Vi anbefaler at gentage dette to gange for at rense din hud i dybden.

Trin 2. – Serum

her vises facial serum, som produkt billede. Miild har en, så vi har fundet den rigtige til dig.

En serum er det produkt, som skal trænge dybest ind i huden. Den skal derfor altid påføres efter din ansigtsrens, hvor du fordeler 1-2 pump i ansigtet og ned på din dekolletage. Facial Serum er en sand fugtbooster i din hudpleje og et must-have produkt for alle hudtyper. Den er lavet på to typer af hyaluronsyre, som udglatter fine linier, binder og bevarer fugten i huden. Den giver glød, næring og skaber en ensartethed til hud. Serum er et afgørende produkt for dig som ønsker balance, fugt, glød, vitalitet og udglatning af fine tørhedslinjer.

Trin 4. – Ansigtscreme

her vises facial cream som produkt billede. Miild har en, så vi har fundet den rigtige til dig

En god og nærende dagcreme er det næste du vil påføre i din rutine, så du låser alle de gode ingredienser inde i huden. Facial Cream er en nærende ansigtscreme, der ikke har en tyk konsistens og trænger hurtigt ned i huden. Den er derfor perfekt til alle hudtyper og aldre. Facial Cream balancerer og beskytter huden, hvor kombinationen af sheasmør, kokosolie og algeekstrakt gør, at cremen er fugtgivende. Fordel 1-2 pump i dit ansigt og ned på din dekolletage. Arbejd den herefter ind i huden ved lette cirkelbevægelser.

Trin 4. – Ansigtsolie

her vises de to olier fra skinlove serien. Facial oil NO. 1 og 2. find den rigtige til dig

Når vi snakker det sidste beskyttende lag i din hudplejerutine, så kan en god ansigtsolie virkelig gøre underværker. De er gode til at nære og blødgøre huden og hjælper huden med at regulere både den tørre, men også den kombineret hud, som har tendens til urenhedder. Ansigtsolier giver balance og fedtmætter huden, så du er beskyttet både dag og nat. Når du vælger ansigtsolie, er det vigtigt, du vælger en til din hudtype.

Tør, dehydreret og sensitiv hud

Facial Oil NO. 1 er til den tørre og sensitive hud. Det er en plejende olie sammensat af sød mandelolie, hypenroseolie, ricinusolie, jojobaolie og granatæbleolie. Den virker som et plejende og beskyttende lag og er derfor ideel til en tør og sensitiv hud. Du kan komme 1-2 pump ud i dine håndflader, varme olien op og presse den ind i huden, men også blande den samme mængde olie med din dagcreme, for at gøre det endu nemmere.

Olieret, Kombineret hud

Facial Oil NO. 2 er en olie til den olieret og kombineret hud, som kan have tildens tildens til urenhedder. Facial Oil No. 2 beroliger og beskytter huden. Kombinationen af mandel-, jojoba- og vindruekerneolie giver din hud næring og glød. Du kan komme 1-2 pump ud i dine håndflader, varme olien op og presse den ind i huden, men også blande den samme mængde olie sammen med din creme, for at gøre det endu nemmere.

Hvad skal man vælge som nybegynder?

Hvis det er nyt for dig at komme ind i en hudplejerutine, så husk at holde det kort og godt.

Det er ærgerligt hvis man køber nogle gode produkter, som ikke bliver taget i brug for det er for omstændigt. Din hudplejerutine skal helst bliver en vane på samme måde, som du børster tænder. Så vil du automatisk få det gjort helt uden at tænke over det. Start med hvad der passer til dig og dine behov. Så kan du altid arbejde dig videre derfra. Måske får du ikke brugt olien om morgenen, så er det fint, at du kun bruger den om aftenen, som en måde at tilføre huden ekstra fugt, mens du sover. Dertil behøver du heller ikke rense din hud, som det sidste før du går i seng. Ofte bliver man for træt, hvilke resulterer i, at man ikke får det gjort. Hvis du har mere energi lige efter du har spist aftensmad, så er det ligeså fint at foretage din hudplejerutine der.

Skinlove kits

Vi har samlet to Skinlove Kits til dig, der indeholder alt, du behøver for en sund og velfugtet hud i balance.

Skinlove Kit – Til tør og dehydreret hud

Her vises produkterne fra skinlove kit til tør hud. med enkelte produkter, når du skal finde dem

Dette kit indeholder:

 • Cleansing Cream – 100 ml
 • Facial Serum – 30 ml
 • Facial Cream – 50 ml
 • Facial Oil No. 1 – 30 ml
 • Skin & Lip Care – 15 ml

Her får du en rens i en creme konsistens, der både holder huden fugtet, men også fjerner din makeup. En serum, der fugter i dybden og udglatter de mimiske tørhedslinjer. Facial Cream og Facial Oil NO. 1 til at fugte, blødgøre og beskytte huden og en Skin & Lip Care til de ekstra tørre steder man kan få. Pris 1.700dkk (værdi: 1.190dkk)

Skinlove Kit – Til olieret og kombineret hud

Her vises produkterne fra skinlove kittet til fedtet hud. med enkelte produkter

Dette kit indeholder:

 • Cleansing Gel – 100 ml
 • Facial Serum – 30 ml
 • Facial Cream – 50 ml
 • Facial Oil No. 2 – 30 ml
 • Skin & Lip Care – 15 ml

I dette kit for du en rens, som du kan bruge med vand og renser i dybden, men som også fjerner din makeup. En serum, der. fugter og udglatter de mimiske tørhedslinjer. Facial cream og Facial Oil NO. 2, som fugter, reparere og balancere sebum produktion i huden. Desuden får du en Skin & Lip Care med, som er god at påføre på udbrud der er i gang med at hele og den tørhed der kan medfølge. Pris 1.700dkk (værdi: 1.190dkk).

Ønsker du at vide mere om vores Skinlove serie, så læs videre her. Du kan også finde inspiration til hverdagsmakeuppen.

Miild Skinlove – Gennemgang af alle produkter – Thisispure

Miild Skinlove – alt du behøver at vide – Thisispure

Tutorial med hverdagsmakeup – Thisispure

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.