Hvad er din vision for dit arbejdsliv?

Hvor stærk er din vision for at udvikle dig ? Det kan man spørge sig selv om

Igennem udviklingen af Miild, har jeg lært så utrolig meget. Både om mig selv, men også om forretning, kommunikation og vision om succes. Særligt kommunikation synes jeg er så spændende, da jeg mener, at det er noget vi som mennesker kan udvikle os igennem, hele livet. Og udvikling, dét er motiverende for mig! Jeg vil gerne have det maximale ud af livet. Og med denne vision, må jeg tage ansvar for mig selv i forhold til udviklingsprocesser. Hvordan gør jeg så lige det?

Jeg har mødt, og møder mange spændende mennesker i min hverdag i arbejdet med Miild. I mine øjne, er alle mennesker nemlig inspirerende. Måske især dem, som jeg identificerer mig mindst med, på personlighedstræk. Det er nemt at tale, og være sammen med mennesker vi ligner. Vi skal ikke tage stilling til særlig meget. Hvor derimod, at mennesker som vi ikke kan spejle os selv lige så meget i, kan flytte på én som menneske. Det er hér at det bliver spændende og interessant, synes jeg. Det, at lære at favne alle typer, alle karaktertræk, og at rumme forskelligheder, vil netop lære os at kommunikere godt.

Ambitioner er de vigtigste

Ift. drømme og ønsker for sit arbejdsliv, er talent for dit område og kompetencer naturligvis gevaldigt nyttige. Men ambitionerne er endnu vigtigere. Hvis du mangler ambitionerne, så bliver du demotiveret. Så kan det være svært at stå op om morgenen som selvstændig, og tænke ”YES – jeg elsker mit arbejde”. Så mit fokus er; hold fast i ambitionerne, og du vil nå langt! Du må ikke være for hård ved dig selv, og den eneste måde at komme igennem opgaven, er erfaring og fejltagelser.

Jeg tror også selv meget på tankens kraft, hvorved du bliver den, du virkelig ønsker at være. Prøv at sæt nogle mål som er heeelt vilde, og se bort fra alle grænserne. Dette gør at dine kreative egenskaber, får lov til at blive udfoldet. Du skal have en vision om hvor du virkelig ønsker at være, og gør visionen til virkelighed. Intet er umuligt.

Konstruktiv kritik er altid godt

Jeg prøver så vidt muligt, ikke kun at bestræbe mig efter ros. Men mere efter kritik. Særligt i mit nye liv som iværksætter med Miild. Her bliver jeg udviklet. Jeg kan altid spørge dem, som jeg regner med vil sige det jeg gerne vil høre. Og det er der også brug for indimellem. I stedet for stiller jeg spørgsmål som: Mener du der er noget jeg kan gøre bedre? Mangler jeg noget her? Her får jeg det kritiske og ærlige svar. Alle har en mening, og så er det min egen opgave at sortere i disse; tage det til mig som jeg kan bruge, og lægge det væk som jeg ikke skal bruge. Det er vigtigt at prioritere sin energi rigtigt.

Til sidst, men ikke mindst, er de bedste øjeblikke bare så vigtige for min udvikling. At huske at fejre mig selv. Være stolt. Åbne mine øjne. Kreativitet har ikke kun noget med kunst at gøre.

Kreativitet er også fantasi, og fantasi er for alle mennesker.

På rejsen med Miild, får jeg så mange fantastiske oplevelser og visioner.

 

 

 

 

4 replies
  1. Camilla says:

    Sejt og ærligt indlæg Tine. Meget motiverende for at sætte personlige og profesionelle mål.
    Gerne høje mål og store visioner, for som Løvens Hule lærte mig igår “problemet med at sætte sine mål for lavt, er at man når dem.”

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.