Dine bryn skal være søskende, ikke tvillinger – How to?

Her viser Tine dig, hvordan du bedst muligt former dine bryn, nemt opnår et smukt naturligt resultat og skaber en god bundvolumen. 

Det skal du bruge: 

Når du skal finde ud af, hvordan dine bryn skal formes, er et godt tip at bruge din næse som guideline. Tine viser dig i videoen, hvordan du ud fra linjerne fra din næse, kan se hvor brynet bør starte, knække og slutte. Det er selvfølgelig en smagssag, og bryn er altid sjove at eksperimentere med i forhold til form, volumen og intensitet af farve, men det kan være et godt tip, hvis du er lidt usikker. 

Tine bruger 02 Dark Stone i sine bryn. Hun bruger mest af den lyse farve og en lille smule af den mørke. Tine starter med at definere brynets nedre linje. Det kan man med fordel gøre, både for at få det skarpeste resultat, men også for at skabe smuk volumen i brynet. Definer linjen fra fronten af brynet og ud mod enden. Arbejd herefter restproduktet op i det resterende af brynet.

Hvis du, ligesom Tine, har steder hvor du synes, du mangler lidt bryn, kan du skabe en illusion om flere hår ved at trække skyggen lidt ud over, der hvor dit egentlige bryn er. Når du arbejder produktet op i selve brynet, kan du med fordel bevæge penslen i små, korte strøg, så skyggen påføres som det, der ligner små hår. 

Når du er tilfreds med dine bryn, kan du sætte dem med Skin & Lip Care. På den måde opnår du et lidt mere busket bryn, der holder bedre.

Husk at dine bryn ikke skal være tvillinger, men søskende. De skal ikke se fuldstændig ens ud, så hvis ikke de gør det, skal du bestemt ikke være ked af det. 

Vi håber videoen kan inspirere derude. 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ønsker du mere hjælp til smukke bryn, så læs med her. […]

  2. […] Kit til at fylde brynene ud, der hvor der eventuelt mangler lidt hår eller volumen. Læs med her for en trin for trin guide til smukke, naturlige […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.