Er dit produkt tomt?

Er du i tvivl om dit produkt er tomt? Så er du ikke den eneste.

Hvornår er dit produkt tomt?

Vi har lavet en video, hvor vi viser hvordan dit produkt ser ud, når det er tomt og der ikke er mere tilbage.

Vores ovnbagte Mineralpudder, Highlight og Bronzing Pudder er udviklet på rene og naturlige ingredienser. De er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader dem med en silkeblød tekstur.

Produkterne bliver rørt sammen i store gryder og kommes på lerplader, hvorefter de bliver bagt i ovnen i 24 timer De ligner små kager eller nærmere cookies, når de skal i ovnen.

24 timer efter ringer uret og så er produktet færdigbagt. Og det er netop det, der gør at ingredienserne forbliver lækre og teksturen smelter rigtig flot ind i huden.

Har du prøvet at miste din highlight og bronzing pudder? Det fremhæver farven endnu mere og du kan lave den smukkeste gløde når du mister produkterne. Og grundet til, at disse produkter kan mistes er netop fordi, de har været ovnbagt i 24 timer.

Sådan ser dit produkt ud, når det er tomt

Når dit produkt er brugt færdigt, vil det se ud som på billedet..
Det er altså ikke fordi dit produkt er stenet eller har skiftet farve, det er simpelthen fordi du er kommet ned til lerpladen, som produktet er blevet bagt på.

Vi håber I kunne bruge det og hvis i har nogle spørgsmål, er i altid velkommen til at skrive en kommentar. Så hjælper vi gerne.

Kærlige hilsner

Tanja og Tine.

4 replies
 1. Louise says:

  Hej.
  Jeg synes at der var en video om hvordan man sortere emballagen, men kan ikke finde den. Skal det hele i alm skrald? Fx fra en mineral pudder.
  Vh Louise

  Svar
 2. Mille says:

  Hej,
  Kan pudderen tørre ud? Jeg synes ikke den afgiver ret meget til børsten. Kan jeg gøre noget ved det? Der er stadig masser tilbage.
  Mvh. Mille

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Mille, godt du skriver! Tørre produkter, som en pudder, kan have tendens til at stene, hvis de får for meget fugt. Det resulterer i en hård overflade og besvær med at få produktet op på penslen. Her kan du tage en lille spoolie (fra en gammel, ren mascara eller kammen fra vores Eyebrow & Liner Brush) til at løsne den stenede overflade.
   Håber det hjalp!
   Knus

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.