Er Miild kun til kvinder?

Man behøver hverken være kvinde eller føle sig synderligt feminin for at have lyst til at eksperimentere med makeup og skincare. Både vores Skinloveserie og makeupkollektion kan bruges af hvem end det skulle være og på tværs af alle køn. Her er lidt inspiration til, hvordan den ellers ikke klassiske beautyelsker kan bruge vores produkter til hverdag.  

Makeup 

Concealer 

En Concealer Duo er et genialt produkt til de, der egentlig ikke vil have makeup på, men som måske synes det kunne være meget rart lige at dække en bums eller mindske de mørke rander under øjnene. En Concealer Duo ser super naturlig ud, men kan få dig til at syne friskere og din hud mere ensartet. 

Pudder 

Måske tilhører du en af dem, der har en lidt forhøjet talgproduktion? Faktisk forholder det sig biologisk set sådan, at mænd generelt producerer mere talg end kvinder. Det kan få huden til at synes fedtet og glinsende. Når man har forhøjet talgproduktion er det vigtigt ikke at tilstoppe porerne med skidt og snavs, men samtidig kan man godt have lyst til at mattere en lille smule. Hvis det er noget, du oplever er vores Natural Mineral Powder produktet for dig. Pudderen er fremstillet af rene og naturlige ingredienser, der arbejder med ikke mod huden. Den er perfekt til at mattere uden at se makeuppet ud. 

Kontur

At konturere ansigtet en smule kan være smukt til alle. Det er nemlig en måde at fremhæve alle de træk, man er allergladest for ved sig selv og eventuelt mindske dem, man er mindre glad for. Konturer eksempelvis med 02 Beige Aura lige under kindbenet for at fremhæve det, eller konturer næsebenet for at få den til at syne smallere eller mere markant. Prøv dig frem. 

Bryn 

Du kan nemt og naturligt skabe ekstra fylde til brynene med vores Eyeshadow and Eyebrow Kit. Tegn små hårlignende streger med Eyebrow & Liner Brush for det mest naturlige resultat. Hvem elsker ikke et stort, busket bryn? 

Skincare

Olie 

Det er ikke alle der er klar over det, men vores Facial Oils er faktisk super lækre at bruge i skægget. De plejer og beskytter hårene og får skægget til at fremstå sundt, skinnende og lækkert. 

Serum 

Et serum er for alle. Det hjælper hudens balance, og trænger dybt ned i hudlagene, hvor det binder og bevarer fugten. Brug det inden du går i seng, så det rigtigt kan få lov at arbejde natten over.

Skin & Lip Care 

Hvem har ikke lyst til at have lækre, bløde læber? Med Skin & Lip Care har du altid kysseklar læber og du kan endda også bruge den som fugtgiver til de områder, hvor huden har tendens til at blive ekstra tør. Dejligt universalt produkt. 

Dette var blot et lille udklip af produkter, der måske kan inspirere den ikke klassiske makeupforbruger. Alle vores produkter kan bruges af alle og på et utal af måder – det er netop det, der er det sjove ved beauty.

Vil du blive klogere på hvilken skaks hudtype du har? Læs mere her.

3 replies
  • Miild Beauty says:

   Hej Erik, det kan jeg godt forstå, er der nogle tips her i blandt, du kan bruge – eller er der noget specifikt, vi kan hjælpe dig med, for at få lidt mod på at komme igang?

   Kram
   Karla / Miild

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Læs også – er Miild kun til kvinder? […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.