Fra veninder til forretningspartnere

Der er udfordringer ved at gå fra veninder til forretningspartnere.

 

Det at gå fra, at være veninder til at blive forretningspartnere, har været en meget spændende rejse. Vi har kendt hinanden i 8 år, og har fra begyndelsen haft en god kemi og forståelse for hinandens sind. Vi har oplevet forskelligheder hos hinanden, som vi vælger at anse som en styrke i vores samarbejde. Vi blev tidligt i processen, omkring Miilds tilbliven, bevidste om at vi gerne ville benytte en samarbejdscoach. Dette mest for at forebygge eventuelle problematikker eller samarbejdsvanskeligheder.

Vi har lært rigtig meget af forløbet hos vores coach, og vi vil varmt anbefale at benytte sig af den sparring.

Vi synes at Sofie Manning er en inspirerende coach, og den coach vi benytter er uddannet ved hende. Her et eksempel på et råd vi har taget til os;

„Før enhver vigtig eller svær samtale, skal du gøre dig klart, hvad dit mål med samtalen er. Hold hele tiden fokus på det overordnede mål, for at undgå de klassiske faldgruber”

Vores råd til dig der overvejer, eller har etableret virksomhed med en person du har et nært forhold til er:

  • Start med at forventningsafstemme
  • Kend hinandens bagage
  • Lyt, respekter og vær nysgerrige på hinanden
  • Giv hinanden plads

Vi ser det som en klar styrke at benytte en coach. Det kan være vigtigt og effektivt med en tredje person udefra. En der kan komme med råd, retningslinier og metoder til at undgå potentilelle konflikter og uenigheder.

2 replies
  1. Pernille says:

    Hvor er det sejt ! Er vild med ideen om at man godt kan benytte sig af en coach blot for at styrke ens samarbejde og ikke nødvendigvis grundet problematikker. Super godt indlæg piger ..

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.