From day to night makeup

Nogle dage er der bare ikke tid til at tage hjem forbi og lægge en smuk aftenmakeup. Nogle dage er det direkte fra arbejde til fødselsdag, middag eller en anden form for festligt arrangement med en halvkedelig, daggammel makeup. MEN, det er der en løsning på. Vi har nemlig samlet tre måder at pifte din makeup op fra dag til aften med få produkter, lige til at have med i tasken. Fra day to night makeup på ikke mere end 5 minutter. God fornøjelse.

Look 1: Glowy skin 

En måde at friske sit hverdagslook op på er ved at fokusere på en smuk, glødende hud med masser af shine. Her skal du bruge Concealer Duo, Facial Mist, Bronzer og Highlighter.

Start med at spraye Facial Mist i ansigtet for at fugte den makeup, du allerede har på. Påfør herefter Concealer Duo på de områder, der trænger. 
Efterfølgende påfører du Bronzer 01 Apricity med Multicheek Brush for at varme ansigtet op og give glød. Påfør direkte på kindbenet og træk den op mod tingingen. Tilføj eventuelt lidt til brynben og næseryg for at samle looket. 
Påfør afslutningsvist Highlighter 01 Gloaming på det øverste af kindbenet, amorbuen, næseryggen og i øjenkrogen. 
TIP: Skru op og ned for intensiteten af looket ved at miste enten highlighter, bronzer eller begge dele. Det giver et mere metallisk udtryk. 

Look 2: Bronzed goddess  

Et af vores goto aftenlooks kan skabes med Ganske få produkter. Alt du skal bruge er en nemlig bronzer, en mist og en mascara

Start med at påføre godt med bronzer på en Multicheek Brush og mist herefter penslen. Påfør på kindbenene og op ad tindingen. Grib så ud efter din Eyeshadow Brush og fang bronzerens smukke kobberkorn. Mist penslen og påfør på øjenlågene for at skabe et super nemt, intenst og varmt øjenskyggelook, der fremhæver en hver øjenfarve. Slut af med din yndlingsmascara. 

Look 3: Foxy eyes 

En tredje måde at pifte dit hverdagslook op på, er ved at skabe et lidt mørkere øjenlook, der virkelig indrammer øjet og skaber blikfang. Her skal du bruge Eyeshadow & Eyebrow Kit 02 Dark Stone, eyeliner og mascara

Start med at påføre den lyseste skygge på hele øjenlåget som base. Tag herefter den lysebrune farve på en blender brush og påfør med bløde vinduesviskerbevægelser i globelinjen. Blend det så højt op mod brynet du synes. 
Tag herefter den mørkebrune farve på en Eyeshadow Brush og påfør i en lille trekant fra det det yderste af globen ned til den nedre vippekant. Blend over med blenderbrush, så ikke der er skarpe kanter. 
Påfør nu eyeliner i enten sort eller brun, alt efter hvad du er til, helt nede langs øvre vippekant, næsten nede mellem vipperne. Dette får vipperne til at syne tættere og tykkere. Træk lineren en smule ud ad øjets ydre kant for en diskret cateye effekt. 

Afslut med et godt lag mascara. 

Voila – tre måder at gå fra dag- til aftenmakeup på ganske få minutter. 

Elsker du at leje med produkter? Se her hvordan du kan bruge vores smukke highlight på tre forskellige måder.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Mangler du mere inspiration til makeuppen, så se med her. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.