Gode anbefalinger til sommerferien

Sommerferiesæsonen nærmer sig med hastige skridt, og vi vil derfor gerne give dig vores bedste anbefalinger til din sommerferie. 

Anbefalinger til læsning på sommerferie 

Vi har samlet vores bedste bøger på denne liste. Det er bøger, vi anbefaler til vores nære og kære, når de skal ud og rejse, eller som vi selv vender tilbage til, når vi lige skal have opfrisket de gode tips og råd, der er i disse bøger. Du får listen her… 

 • Langsom Livsstil af Karen Pallesen
 • Skønhed starter indefra af Tina Lykkegaard 
 • 7 gode vaner af Stephan R. Covey 
 • Intelligente celler af Bruce H. Lipton 
 • Alt Det Lys Vi ikke Ser af Anthony Doerr
 • Et Pukka Liv af Sebastion Pole 
 • Earth is hiring af Peta Kelly

Gode solcremer er et must! 

Når man siger sommer, siger man solcreme. I hvert fald inde hos os. Derfor vil vi gerne give dig vores bedste anbefalinger, når det kommer til solcreme. Det er så vigtigt, at vi passer godt på vores hud og det er ikke nogen hemmelighed, at solens stråler kan have stor effekt på hudens aldring. Derfor skal vi passe på den, og det hjælper solcreme os med.

Vores generelle solråd til dig er: 

 • Brug solhat, så du skåner ansigtet mest muligt. 
 • Hold siesta mellem 12-15, når solen står højest på himlen. Eller ophold dig primært i skyggen med en god bog (du kunne jo bruge tiden her til at læse en af de gode bøger fra listen ovenover). 
 • Husk solcreme. Smør dig gerne ind flere gange om i løbet af dagen. Vi plejer at smøre os ind, når vi har været i vandet og huden er helt tør. Vores favoritter, når det kommer til solcreme er Dermas sollotions. De har alt fra spray til almindelig lotion. De fedter ikke, trænger hurtigt ind og beskytter kroppen mod farlige UV-stråler. Og, så er de uden skadelig kemi. Vores yndlings er helt klart sololierne. De giver en flot glans, beskytter huden godt og så fugter de samtidig med du solbader. Se udvalget her.
 • Brug solstift til læberne. Derma 50+ er vi selv meget glade for.

Husk aftersun 

Solcreme uden aftersun, er som kaffe uden filter. Husk at bruge aftersun, når du har ligget i solen. Det fugter din hud og får din brune sommerglød til at holde længere. Vi har netop testet Dermas aftersun med Aloe Vera, som vi er ret begejstrede for. Den er utrolig lækker at smøre på kroppen, og fordi der er aloe vera i, køler den samtidig kroppen. Det er virkelig dejligt, efter nogle dejlige timer i solens varme. Et godt tip er, at ligge din aftersun i køleskabet. Det er det dejligste, når du skal smøres ind.

Og… Så er vi også vilde med vores Facial Mist. Den køler kroppen og er god at bruge både under og efter solbadning.

Scrub huden inden afrejse 

Det er altid en god ide at skrubbe huden inden du tager afsted til sydens varme, eller generelt inden du skal ud i solen. Det får farven til at vare længere, fordi du skrubber alle de døde hudceller af – altså skaller du ikke al din nye sommerbrune farve af, når du kommer hjem. Vi elsker denne loofah fra Beauty Avenue, der er helt naturlig og mikroplast-fri. Det er en skuresvamp, som kan bruges igen og igen, og tåler både at komme i vaskemaskinen, opvaskeren eller blot renses med kogende vand. En anden god mulighed for at få fjernet de døde hudseller inden ferien er via tørbørstning. Det eksfolierer huden og er en super nem og smart måde at skrubbe huden. Vi er især glade for Karmamejus tørbørster. Se hvordan du tørbørster i videoen her.

Kys huden med Miilds sommerglød 

Mmmm sommerglød. Det er altså bare noget vi elsker! Og selvom solens stråler hjælper os rigtig godt på vej til en dejlig sommerglød, så er det ikke altid helt nok. Det er svært at få den her helt glowy skin frem udelukkende fra solen, så derfor vil vi gerne give dig vores bedste tips til, hvordan du får den frem med vores produkter. Du behøver faktisk kun tre produkter til at lave en smuk glowy skin. Du skal bruge: 

Det er altid en god ide, at preppe huden med en god serum, hvorefter du tager olie eller dagcreme på – alt efter hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du har noget, du gerne vil dække, kan du bruge vores Concealer Duo til det. Herefter starter du med at lægge 02 Beige Aura som kontur, der former dit ansigt og som giver masser varme. Påfør den med 03 Multi Cheek Brush og læg den alle de steder, hvor du ønsker at forme og give ansigtet en dejlig brun glød. Når du har gjort det, kan du begynde at arbejde med gløden i ansigtet. Se link herunder, der viser, hvordan du skal lægge din bronzer og highlight, for at få den perfekte glowy skin! 

Bronzer – se tutorial med Bronzer her

Highlight – se tutorial med Highlight her

Efter ferien…

Og når du så kommer hjem fra sommerferie og bare har lyst til grønne grøntsager eller mere fiberholdig mad, så kan du springe ud i Tina Lykkegaards 14 dages Smoothie Challange. Den er overskuelig og nem at komme i gang med. Der er både indkøbsliste, uddybende fakta om frugt og grønt og meget mere. Et dejligt sommerferieprojekt. Du kan finde den her.

Vi håber, du kunne bruge vores anbefalinger og tips til sommeren, og så vil vi ønske dig en fantastisk, varm og kærlig sommerferie.

Varme hilsner, 

Tanja, Tine og Camilla. 

Manger du inspiration til sommerferie? Klik her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.