Gode råd til pollensæsonen

Vær bevidst om dine skønhedsprodukter – her er vores råd til pollensæsonen

I dag deler vi nogle gode råd til pollensæsonen, hvad angår dine skønhedsprodukter. Du kan hjælpe din krop meget på vej, ved at tænke meget over, hvordan du ellers undgår at belaste din krop. Som vi nævner i videoen, så anbefaler vi, at du, ligesom os, gør det hele året.

Vi anbefaler Zenz og Falengreen som hårplejeprodukter, da de begge er certifeceret og dermed astma og allergi venlige.

Samtidig vil vi gerne give dig 4 gode råd mod høfeber til dig, der gerne vil undgå at tage for meget antihistamin, men i stedet gerne vil hjælpe din krop naturligt på vej:

• Skyl din næse med et næsehorn med saltvand og skyl dine øjne med øjendråber som er lavet af saltvand. Begge ting bortskyller pollen
• Spis produkter med perillablad. Dette styrker dine slimhinder og er samtidigt et naturligt antihistamin.
• Indtag nigellafrøolie – gerne som forebyggende. Olien hæmmer allergiske reaktion og kan også smøres på hud og i næsen som lindring.
• Indtag dråber af homopatiske midler som Høron og Luffeel.

Inde på Astma og Allergi Danmarks hjemmeside kan du finde gode råd og vejledning til, hvordan du gør din hverdag nemmere, hvad angår huslige råd. De er gode, da det er små tricks, der oftest skal til. Følg linket her og læs mere.

Pas på dig selv nu, hvor vi går foråret og pollensæsonen i møde. Hjælp din krop på vej ved at tage mere kritiske valg indenfor dine skønhedsprodukter. Hvis du mangler en ekspert ved hånden, så hent AllergyApp. Det er en app, der tager udgangspunkt i dig og hvad du ikke kan tåle. AllergyApp fortæller dig, om et produkt indeholder lige præcis de stoffer, du gerne vil undgå. Den er udviklet af en række hudlæger og eksperter, så du er i trygge hænder.

 

4 replies
  1. Pernille says:

    Virkelig gode råd – dem vil jeg tage i brug, selvom at jeg ikke har udviklet allergi kan man jo godt forebygge det med jeres gode råd 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.