Hvad gør jeg, når mit produkt stener?

Vores produkter er meget rene og lavet på plejende ingredienser. Dette gør, det er mere følsomt over for fedt, væske osv. Det vil altså sige, fordi vi har med så rene og friske produkter at gøre, så er det vigtigt at behandle dem med omhu. Dvs. du helst skal undgå at bruge dine fingre direkte i produktet. Her tænker vi på de faste og ovnbagte produkter: Mineralpudder, Highlight, Bronzer, Øjenskygge- og Øjenbrynskit og Blush.

Dvs. det er vigtigt dine pensler er helt tørre inden du bruger dem i dit produkt. Hvis dit produkt får væske eller fedt på sig, kan det nemlig stene. Dette betyder, der lægger sig et hårdt lag hen over produktet og så kan du ikke bruge det. Dette hårde lag/overflade gør nemlig at produktet ikke afgiver noget farve osv. Der kommer simpelthen ikke noget produkt på din pensel.

Guide til at ordne et produkt, når det er stenet

Tag dit produkt, tag en kleenex eller et stykke køkkenrulle. Hold godt fast i produktet og kør så kleenex’en rundt i cirkelbevægelser med et let tryk. Så kan du se, det stenede løsner sig og falder af. Bliv ved indtil du har den bløde mere pudret overflade tilbage.

Har du spørgsmål?

Som altid er du velkommen til at spørge løs. Det er kun dejligt for os at kunne hjælpe og vejlede dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.