Tutorial-guide til at finde den rigtige pudderfarve til dig

 

Her er en lille guide, der hjælper dig med at finde den rigtige pudder farve til dig. Det kan være en udfordring at finde ud af sin egen undertone. Det er vigtigt at vide sin egen undertone, før du kan vælge farve. Der findes to grundlæggende farveskalaer, når vi taler om foundation, concealer og pudder farver. Den kolde undertone og denvarme undertone. Her kan du læse om nogle af vores bedste tips.

Hjælp til at finde din pudder farve

I butikken: Tag to eller tre farver ud på din hånd som du kan se du ligger i nærheden af. Tag din pegefinger og tag godt med produkt på fingeren og smør på kæben. Dette gør du ved alle farverne, du har fundet, ved siden af hinanden. Her vil du nemt kunne se, hvilken farve der passer til dig. Her kan du også nemmere vurdere, om du er gul eller rød i din undertone. Husk altid at kigge på din hals og din brystkasse. På disse to områder fremtræder vores undertoner bedst.

Derhjemme: Tag et stykke hvidt papir op i mod din kind. Her skal du helst have dagslys, da du så bedre kan vurdere din farve. Hvis din ansigtsfarve ser pink, lilla eller bare lys ud i forhold til papiret, er din undertone kold, hvis din hud ser gullig eller olivenfarvet ud, er din undertone i den varme ende.

Din huds undertone deles op i følgende:

 • Kold undertone: Rosa/fersken
 • Varm undertone: Gylden/oliven
 • Er din undertone kold, skal du vælge en farve der er svag rosa/fersken farvet.
 • Er din undertone varm, skal du vælge en farve der er let gylden/oliven.

På billedet kan du se nogle eksempler på lys, mellem og mørk hudfarve. I Miild Økologisk Ovnbagt Mineral pudder er pigerne følgende farver

Hvis du har brug for hjælp til at finde din farve, vil jeg meget gerne hjælpe dig på [email protected]. Her kan du sende et billede af dig selv, gerne med hals og brystkasse med på billedet. Det gør det nemmere for mig at hjælpe dig 🙂

1 svar
 1. Louise says:

  Jeg er ret lys i huden og har en neutral undertone – dvs. jeg hurtigt ser enten lyserød eller gul ud, hvis jeg får den forkerte farve (men jan til gengæld bruge både kolde og varme farver). Kan jeg finde et match i jeres farver og hvilke tror I jeg skal se nærmere på/prøve i en butik?
  Kh. Louise

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.