Guide til et godt Starter Kit

Hvilket kit passer til dig?

Synes du det kan være svært at vælge hvilke produkter du skal starte ud med? Det forstår vi godt og derfor har vi lavet denne guide til et simpelt Starter Kit i en Light, Medium og Dark version.

Light version

Dette starter kit er til dig, der har en lys hudtone. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Medium version

Dette starter kit er til dig, der har en mellemfarvet hudtone. Hverken lys eller mørk. Det er typisk en skandinavisk hud. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Dark version

Dette starter kit er til dig, der har en mørkere hudtone eller til dig, der normalt har en normal hudtone, men bliver solbrun om sommeren. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Det her er tre basis starter kit, hvor vi kommer rundt om både hud, øjne, bryn og kinder. Du kan mikse dine produkter som du vil, og der er ingen begrænsinger, når det kommer til, hvordan du bruger produkterne. Flere af vores produkter har multifunktioner og kan bruges mere end et sted i ansigtet.

Vi håber, at vores lille guide til et simpelt starter kit kan hjælpe dig til, at få en god start på dine Miild produkter.

God fornøjelse.

Blive klogere på hvordan du kan bruge vores Concealer Duo – klik her

7 replies
 1. Tanja says:

  Hej:) fine produkter. Mega fin farve som pigen i den lyse trøje har på? Er den også fra jeres eget mærke? Hilsner fra Tanja

  Svar
  • Line Miild says:

   Hej Tanja,
   Beklager du aldrig fik et svar på dit spørgsmål. 🙂
   Tine har naturligt meget farve i læberne, så det er hendes egen. Vi har endnu ikke et læbeprodukt med farve i på markedet, men det håber vi meget snart at kunne lave om på. Så hold endelig øje i Miild Member gruppen på facebook.
   Knus Line

   Svar
 2. Maria says:

  Hej Miild
  Jeg vil lige høre dig, Tine, hvilke produkter du bruger for at få dine kinder ind mod næsen til at skinne sådan? Det ser supergodt ud.

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Maria, Tine elsker vores Highlighter Gloaming og bruger den alle de steder, som hun gerne vil friske op/fremhæve. Den er super smuk på huden og ligger så flot. Du kan med fordel bruge den samme med din yndlingsblush, det giver dig et meget naturligt og frisk look 🙂

   Knus Camilla

   Svar
 3. Hanne Cathrine Sarlis says:

  Hejsa… jeres produkter ser lækre ud. 🙂

  Jeg kan bare ikke helt se nogle priser..?
  Hvad koster det?

  Er det der “kit” i snakker om, sælger I det samlet eller ….?

  Mvh Hanne

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Hanne, tak for din besked 🙂
   Desværre har vi endnu ikke lavet “Starter Kits” som man kan købe.
   I det her indlæg vejleder vi blot i, hvilke produkter vi vil anbefale, at man starter med, hvis man er helt ny i Miild.
   Men, det er en god ide og noget jeg vil give videre. Ift. priser, kan du se alle vores produkter med dertilhørende priser.
   Jeg linker dig til det her: https://miild.dk
   Håber du kunne bruge mine svar. Ellers er du altid velkommen til at skrive igen.
   Nyd dagen. Knus Camilla

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.