Guide til et godt Starter Kit

Hvilket kit passer til dig?

Synes du det kan være svært at vælge hvilke produkter du skal starte ud med? Det forstår vi godt og derfor har vi lavet denne guide til et simpelt Starter Kit i en Light, Medium og Dark version.

Light version Starter Kit

Dette starter kit er til dig, der har en lys hudtone. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Medium version Starter Kit

Dette starter kit er til dig, der har en mellemfarvet hudtone. Hverken lys eller mørk. Det er typisk en skandinavisk hud. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Dark version Starter Kit

Dette starter kit er til dig, der har en mørkere hudtone eller til dig, der normalt har en normal hudtone, men bliver solbrun om sommeren. Du kan se alle vores farver på miild.dk, hvor vi har videoer og eksempler på hudtoner i netop disse farver.

Det her er tre basis starter kit, hvor vi kommer rundt om både hud, øjne, bryn og kinder. Du kan mikse dine produkter som du vil, og der er ingen begrænsinger, når det kommer til, hvordan du bruger produkterne. Flere af vores produkter har multifunktioner og kan bruges mere end et sted i ansigtet.

Vi håber, at vores lille guide til et simpelt starter kit kan hjælpe dig til, at få en god start på dine Miild produkter. Hvis du har brug for hjælp til farver ift. din hudtone, så må du altid gerne sende os en mail på tanjaogtine@miild.dk, hvor du vedhæfter et billede af dig selv i naturligt dagslys af dit ansigt og decolté.

God fornøjelse.

4 replies
 1. Tanja says:

  Hej:) fine produkter. Mega fin farve som pigen i den lyse trøje har på? Er den også fra jeres eget mærke? Hilsner fra Tanja

  Svar
 2. Maria says:

  Hej Miild
  Jeg vil lige høre dig, Tine, hvilke produkter du bruger for at få dine kinder ind mod næsen til at skinne sådan? Det ser supergodt ud.

  Svar
 3. Hanne Cathrine Sarlis says:

  Hejsa… jeres produkter ser lækre ud. 🙂

  Jeg kan bare ikke helt se nogle priser..?
  Hvad koster det?

  Er det der “kit” i snakker om, sælger I det samlet eller ….?

  Mvh Hanne

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.