Highlight på tre måder

Vores Natural Mineral Highlight er en kæmpe favorit i festsæsonen. 01 Gloaming fungerer, med sin smukke perlemornuance og sine små glimmerkorn, som prikken over i’et ved ethvert look.

Læs med her for inspiration til, hvordan du kan bruge highlighter til din næste festmakeup. 

En highligter løfter med sin lyse farve og sine glimmerpartikler de punkter af ansigtet, vi gerne vil fremhæve. Måske er du vant til at bruge lidt highligter på kindbenene, det mest almindelige sted at ville løfte. Men faktisk er der flere diskrete placeringer, der virkelig gør en forskel for din makeup. Du kan f.eks. påføre en smule i øjenkrogen for at lysne og åbne øjet. Du kan også med fordel påføre den på næseryggen med en blender brush. Denne teknik får næsen til at syne smallere og fremhæver diskret næsebenet. Hvis læberne skal fremhæves, er det super smukt at lægge en smule highlighter over amorbuen, og du kan endda bruge den som en shiny perlemorøjenskygge. Mulighederne er mange, og du kan faktisk også skabe forskellige teksturer og udtryk med 01 Gloaming. Her er tre bud.

Mist dit highlight 

Hvis du har en mist i din makeupsamling, kan du skabe et mere intenst resultat ved at miste din highlighter, efter du har puttet den på penslen. Når du efterfølgende påfører highlightet på ansigtet med den fugtige pensel, bliver den mere metallisk i udtrykket og giver den fineste effekt. Denne teknik fungerer også fantastisk som øjenskygge – perfekt til de festlige lejligheder. 


Cremehighlight

Der er flere måder at lege med konsistensen og dermed også udtrykket af din highligter. En måde er ved at blande produktet med lidt Skin & Lip Care. Brug skaftet af en pensel til at tage lidt produkt fra din Skin & Lip Care ud på håndryggen (cirka en ærts størrelse) og brug så fingeren til at blande godt med highlight i den cremede masse. Dup på de steder af ansigtet, du ønsker at fremhæve. 


Flydende highlight

En anden måde at arbejde med Gloamings konsistens er ved at blande den med olie. Det kan du gøre på flere måder. Du kan enten tage et halvt pump olie ud på håndryggen og med fingeren eller en pensel blande highligtet i. På den måde får du en flydende highlighter i stedet for en fast. Du kan også vælge at påføre produktet som normalt og i stedet toppe med lidt olie for at give ekstra shine og løfte toppen af eksempelvis kindbenet. 

Her kan du

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Elsker du at leje med produkter? Se her hvordan du kan bruge vores smukke highlight på tre forskellige måder. […]

  2. […] du godt lide multifunktionelle produkter? Så kik forbi her hvor vi fortæller hvordan du kan bruge vores highlight på tre forskellige […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.