Holdbar makeup af Miild

Sådan opbygger du holdbar makeup

Hvordan opbygger man en holdbar makeup, der holder hele dagen? Det er et spørgsmål, der kan være svært at svare på, da det er afhængigt af flere forskellige ting.

Oliet hud, regn, og sved kan få makeuppen til at glide af. Der findes ikke noget svar på hvor mange timer en makeup kan holde. Vi har testet Miild makeup i sne, regnvejr, i træningscenteret, og til fest. Vi er meget tilfredse, og har haft høje krav som makeupartister til at det også skal være holdbar makeup. I dette blogindlæg deler vi vores bedste tips, til at få vores makeup til at holde hele dagen.

 

LAG PÅ LAG

Når du skal øge makeuppens holdbarhed, er det godt at arbejde med lag på lag. På øjnene anbefaler vi altid at lægge et tyndt lag mineralpudder, som en slags primer. Mineralpudderen afhjælper det faktum, at vi har hud mod hud på øjenlåget og derfor svært at undgå ikke at få et fedtet øjenlåg.

Efter mineralpudderen lægger du den lyseste øjenskygge, der findes i begge vores Øjenskygge- og Øjenbrynskit. Den kan du med fordel også ligge lidt af under øjet, for at undgå at mascara og eyeliner lægger sig under øjet

Derefter begynder du at arbejde med de brune øjenskygger eller de smukke kobberkorn fra vores bronzer. Her må du gerne arbejde med flere lag. Så påfør lidt produkt af gangen og gerne flere gange.

Når du laver en smuk base, så start altid med concealer, derefter foundation og hvis du også bruger mineralpudder, så afslutter du med det. Mineralpudderen fikserer makeuppen, så har du tendens til at oliere, så er det altid en god idé at afslutte med en mineralpudder. Evt. bare som et helt tyndt lag.

 

ARBEJD MED PRODUKTERNE

Når du arbejder dine lag på, så er det vigtigt du bruger de rette påføringsteknikker.

Ved påføring af øjenskygger, så skal du både duppe produktet på. Ved at duppe kan du få høj farveintensitet. Derefter skal du blende og arbejde i cirkelbevægelser. Dette har to funktioner; at blende øjenskyggerne smukt sammen, så du får bløde kanten og samtidig arbejder det produktet fint ind i huden, så du opnår optimal holdbarhed.

Når det gælder foundation og især concealer, så kan det ofte hjælpe at bruge fingrene, da varmen fra fingrene hjælper produktet med at blive arbejdet lækkert og naturligt ind i huden. Hvis du godt kan lide at bruge pensler, så husk at bruge cirkelbevægelser eller duppe produktet på. Dette giver et naturligt look og høj dækkeevne.

Ved påføring af din mineralpudder kan du gøre flere ting. Hvis du kun bruger mineralpudder, så er det klart optimalt at påføre produktet i cirkelbevægelser. Cirkelbevægelserne knuser mineralerne ind i huden og de plejende ingredienser hjælper til at opnå det naturlige finish.

Bruger du concealer og mineralpudder, så hjælper mineralpudderen med at holde på den cremede concealer. Påfør igen i cirkelbevægelser og kom det antal lag på, der giver den dækkeevne du ønsker. Det gode ved mineralpudder er netop, den kan bygges op i dækkeevne. Har du endda et områder, der skal dækkes lidt ekstra kan du duppe produktet på med din kabuki pensel eller komme lidt på din finger og duppe på.

Bruger du både concealer, foundation og mineralpudder, er mineralpudderens funktion ofte at fiksere makeuppen – altså øge holdbarheden. Her kan du nøjes med at duppe produktet meget let på de områder, du kan have tendens til at oliere.

 

5 replies
 1. Brit says:

  Det er nogle meget smukke produkter i har – men jeg har lige et spørgsmål. Kommer der nye øjenskygger som ikke er i brune nuancer? Såsom sort eller nogle sprælske farver?

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Hej Britt.

   Beklager at vi ikke har set din besked noget før.

   Tak for din ros 🙂 Det er dejligt at høre du kan lide det.

   Vi arbejder faktisk på flere øjenskygger. Ikke i pang farver, men i sort fx, og grålige.
   Vi får svært ved at lave pang farver, da det ikke altid er så allergivenligt.

   Kærligst Tine

   Svar
 2. Tine says:

  Jeg har forsøgt mig med jeres produkter og guides, men oplever stadig, at blive mørk under øjnene af jeres mascara og mascara med eyeliner selv efter få timer. Hvad kan jeg gøre ekstra ud af?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] dine produkter, og sørge for at have en god base, inden du lægger makeuppen. Læs blogindlægget ‘Hvordan opbygger du holdbar makeup’, hvis du vil vide mere. Har du derimod en mere tør eller sensitiv hudtype, vil makeuppen helt […]

 2. […] til selv at lave det. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opbygger en holdbar makeup, så læs med her, hvor vi giver gode tips til, hvordan du får din makeup til at holde hele […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.