Hud prepping til bryllup om sommeren

Sommeren er over os og med den følger en af årets mest romantiske sæsoner, bryllupssæsonen.

D. 21. maj blev jeg selv gift – en vidunderlig dag der overraskede med enorme mængder kærlighed, god energi og efterlod mig med en følelse af uendelig taknemmelig for livet og kærligheden.

Hvorfor hud prepping til bryllup? Det var vigtigt for mig at føle mig smuk og godt tilpas på den store dag. Derfor foretog jeg mig en del forberedelser op til brylluppet, som jeg har samlet til en lille hud prepping-guide til dig, der selv skal giftes. God fornøjelse.

En måned før bryllup:

Spraytan

Da solen endnu ikke havde nået sit højeste, valgte jeg at få fin sommerglød ved hjælp af en spraytan. Hvis ikke du har prøvet en spraytan før, anbefaler jeg at afprøve det en måned inden dit bryllup, så du er sikker på at opnå det ønskede udtryk.

To uger før bryllup:

Guasha massage

Et af mine yndlings beauty tips er gua sha massage – en gammel kinesisk tradition, hvor du masserer dit ansigt med en gua sha sten, der er lavet af forskellige slags krystaller såsom jade eller rosa kvarts. Jo mere du masserer dit ansigt, jo finere og renere hud får du. Du vil også opleve, hvordan massagen sætter gang i blodcirkulationen og lymfesystemet og dermed tilfører huden glød. Massér dit ansigt hver aften inden sengetid to uger op til dit bryllup, og du vil se en enorm forskel. Læs mere omkring emnet her.

Ansigtsbehandling

Hvis du ønsker en decideret ansigtsbehandling med peeling, masker etc. anbefaler jeg dig at gøre det to uger inden brylluppet, så din hud har tid til at hele flot op igen.

En uge før bryllup:

Loofah

Skrub de døde hudceller af din krop hver dag en uge op til brylluppet for at få fin, jævn og blød hud på kroppen. Jeg brugte en loofah, som er en naturlig skrubbesvamp perfekt til eksfoliering.

Dagen før bryllup:

Spraytan

Hvis du var glad for det spraytannede look, er det nu du skal få lavet en ny, så den er fin og frisk til bryllupsdagen. Husk at vask hele kroppen grundigt i parfumefri sæbe på morgenen for brylluppet, så alt det overskydende farve forsvinder, og du får et smukt og naturligt resultat.

Hårvask og styling

Det er en god idé at vaske hår dagen inden brylluppet og gøre brug af de produkter, du bedst kan lide for at tilføre håret volumen og hold. Jeg valgte at have løsthængende krøller og brugte derfor denne styling lotion i mit våde hår dagen før.

Hvis du skal have krøller eller opsætning, er det vigtigt at give håret struktur. Derfor brugte jeg også denne spray, der er et miks af olier og havsalt. Den kombinerer det skinnende look fra olierne med den lækre tekstur fra saltvandet og skaber på den måde den perfekte base for styling på dagen.

Sidst men ikke mindst brugte jeg denne spray for at løfte hårrødderne og skabe en god bundvolumen.

Ansigtsmaske

Aftenen inden brylluppet er det vigtigt at tilføre huden en masse fugt, både for en smuk glødende hud i sig selv, men også for at brudemakeuppen ligger så smukt som muligt. Hvis du er i tvivl, om du kan tåle en bestemt maske, så afprøv den mindst 14 dage forinden. Jeg kan personligt godt lide at bruge masker fra Ivy Aïa, der er certificeret af AllergyCertified. De har bl.a. en sheetmask, jeg er rigtig glad for.
En anden lækker måde at tilføre huden ekstra fugt er ved at tage to pump af Facial Serum og køre en jaderuller hen over for at arbejde produktet godt ind i huden.

Bonus

AGELESSFACE

For at optimere det arbejde jeg selv havde gjort omkring “hud prepping til bryllup” ved guasha massage, tog jeg dagen inden brylluppet en tur forbi Maria ved AGELESSFACE på Frederiksberg. Maria laver ansigtsbehandlinger ud fra et naturligt og holistisk perspektiv. Jeg er dybt imponeret over hendes arbejde, der på blot en time gav mig smuk, jævn og glødende hud.

Hvis du har fået en bums

Hvis du har fået en bums i dagene op til brylluppet, er denne creme genial til en hurtig heling

Jeg håber sådan, I kan bruge nogle af de tips, jeg var glad for op til brylluppet. Stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet, hvis der er noget I brænder inde med.

Fine hilsner,
Tanja

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] her Tanjas guide til velfugtet hud til en […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.