Hvem er Miild?

Hvem er Miild egentlig?

Hvem er Miild? Hvorfor er Miild blevet udviklet? Det er nogle af de ting vi forsøger at giver svar på i dette interview. Spørgsmålet, hvem er Miild er egentlig meget simpelt. Miild er Tanja og Tine, to iværksættere der vil revolutionere en kosmetikbranche, der trænger til fornyelse. Vores tankegang er at vende det hele på hoved og skabe et brand ALLE kan bruge med  god samvittighed, både over for sig selv, sine omgivelser og vores kære moder jord. Da MOOT kontaktede os, og sagde de lavede programmer om virksomheder der turde at tænke og gøre tingene på en anderledes måde, tænkte vi, ja da, lad os gøre det. Vi er jo vant til at sidde hjemme i Tines stue og snakke til vores eget kamera. Så en smule rutinerede følte vi os. Derudover er det altid super spændende at få lov til at dele vores historie, tanker og passion. I denne video fortæller vi baggrunden for at udvikle Miild, vores personlige motivation og hvordan vi ønsker at inspirere alle til at tage stilling til, hvad der er i deres skønhedsprodukter og lære at være mere kristiske.

Hvem er MOOT?

MOOT er et nyt visuelt onlinemedie, hvis intension er at oplyse, fascinere, inspirere og udfordre. De fortæller historier om ny udvikling, teknologi og innovation – den gode idé og de mennesker, der har fundet på dem. Og det var her vi kom ind i billedet, hvilke vi selvfølgelig er meget beæret over.

Du kan følge dem på Facebook her og Instagram her.

Et kæmpe tak

Vi vil gerne takke for den SÅ smukke video og for den skønne dag, vi havde sammen med dette fantastiske team. Det er virkeligt nogle dygtige mennesker, der står bag. Så det var ren og skær en fornøjelse. Endnu mere for at fortælle historier om de virksomheder som går mod strømmen, fordi de mener vi er utrolig vigtigt.

 

Læs mere om Miild her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.