Hverdagsmakeup tutorial

Nu er det blevet tid til, at jeg skal vise jer, hvordan min hverdagsmakeup ser ud, samt hvilke produkter jeg som ofte bruger. 

Udgangspunktet for et smukt hverdagsmakeup look er, at du har preppet din hud med lækre skincare produkter inden du går i gang med makeuppen. Når du har lagt en god base, kan du gå i gang med dit hverdagsmakeup look. 

1. Step: Concealer Duo 

Jeg starter altid med at lægge concealer på huden som det første. Måden jeg gør det på, er ved at blende de to farver sammen og duppe dem på huden. Jeg bruger vores Concealer Duo sammen med Skin Coverage Brush.Concealeren fungerer lidt som en foundation (indtil vores egen kommer ud) og netop ved at duppe den på, får du produktet til at smelte smukt ind i huden.

Jeg bruger den meget mellem brynene, under øjnene for at fjerne det blå/lilla skær vi kan have (først den lyserøde, derefter den gule) og så bruger jeg den på mine kinder, hvor den dækker både rødme og karspringninger, og på hagen. Altså, alle de steder du har tendens til at blive rød eller gerne vil dække noget. 

2. Step: Mineral pudder 

Jeg bruger herefter vores mørkeste mineralpudder Dark Stormy, sammen med vores Kabuki Brush. Jeg bruger det som en slags contour, fordi denne pudderfarve er en tone eller to mørkere end den, jeg har lige nu. Den er med til at forme og indramme mit ansigt, den giver glød og en smuk gylden brun farve. Jeg kan godt lide, at bruge Kabuki penslen til dette. Netop fordi det er nogle lidt større områder, jeg skal bruge pudderen på.

Jeg bruger den ved tændingen, på hagen og en lille smule langs næsen og så i panden. Jeg vælger altså generelt de steder, hvor solen også rammer os, fordi det er det der ser mest naturligt ud og hvor den mørke farve virkelig kommer til sin ret. 

3. Step: Blush 

Nu tager jeg vores Peach Pellucid, som er en af mine yndlings blushfarver. Den giver en virkelig smuk friskhed til ansigtet. Jeg påfører den med Multi Cheek Brush, som er perfekt at bruge, når du skal placere blushfarver på mindre områder. Jeg bruger den primært på æblekinden og lidt op mod tændingen. Det giver et dejligt lille løft. Jeg bruger ikke særlig meget produkt ad gangen, da jeg godt kan lide, at bygge farven stille og roligt op. Jeg holder ret langt ude på penslen, da det giver et ”lettere” look. Det gør det også nemmere at blende farven ind i huden, så det ser naturligt og smukt ud.

4. Step: Highlight 

Vores highlight Gloaming er uden tvivl mit yndlingsprodukt. Jeg elsker virkelig alt det, den kan! Måden jeg påfører den, er ved at lægge penslen skråt ned på produktet. Herefter stryger jeg den på i et lille ’c’ ved øjet. Du bestemmer selv, hvor intens den skal være. Som jeg tidligere nævnte, vil jeg råde dig til, at tage lidt på ad gangen og så bygge op. På den måde kan du nemmere styre, hvordan du vil have den til at være på huden. Jeg bruger også highlighteren andre steder i ansigtet. Jeg kan godt lide at påføre den med vores Eyeshadow Brush, da det er mindre områder, jeg skal bruge den på. Jeg bruger den på amourbuen lige over læbekanten. Det er med til at få dine læber til at syne større. Og så bruger jeg den i øjenkrogen, der åbner og gør dine øjne mere friske. 

5. Step: Øjenskygge med bronzer og highlight 

Jeg er nu kommet til øjenskygge og der bruger jeg vores Apricity bronzer. Jeg går ind og fanger de helt små kobberkorn og dupper på mine øjenlåg. Det er virkelig et af mine favorit øjenskyggelook, fordi det er så nemt at lægge, og så er det et look, der passer til alle. 

Jeg lægger det langs vippekanten og fører det en smule op. Derefter tager jeg highlighteren og blender det smukt sammen med bronzeren. Det giver et virkelig lækkert og naturligt øjenskyggelook. Det er hverken for kobberfarvet eller for lyst, men bliver en god blanding af de to smukke farver sammen.

6. Step: Bryn 

Nu er jeg kommet til brynene. Jeg bruger her vores øjenskygge- og brynkit Light Earth, sammen med øjenskyggepenslen Eyebrow Brush. Jeg blander de to mørkeste farver fra kittet sammen og begynder at fylde brynet ud. Jeg kunne sagtens bruge øjenskygge- og brynkittet Dark Stone, men her til hverdag, er jeg ret glad for at bruge det lyse kit. Hvis jeg derimod skal ud og det gerne må larme lidt mere, så bruger jeg det mørke brynkit. Inden jeg slipper brynkittet, lægger jeg også lidt streg under øjet, som giver dybde – uden at tynge.  

7. Step: Mascara 

Sidste hånd på værket er mascara! Jeg bruger her vores Volume Bulbous, som er rigtig god til at skille vipperne ad og lægger meget naturligt på vipperne. Jeg lægger den med zigzag bevægelser og lader kun lige mascaraen snitte vipperne. Hvis jeg derimod skal ud, så får den meget mere gas. Der bygger jeg den op over flere omgange og får skabt en masse volume. Det er lækkert, at produktet kan begge dele. Det handler bare om fremgangsmåden, du bruger det på. 

Det her var mit hverdagsmakeup look. Billederne jeg har valgt er fra forskellige dage, hvor jeg har mit hverdagsmakeup look på.

Jeg håber, det kan inspirere dig til selv at ville lege med looket. Skriv til mig i kommentarfeltet, hvis du har nogle spørgsmål.

Tak, fordi du kiggede med ♡

4 replies
 1. Louise says:

  Har du nogle gode tips til en fedtet hud? Jeg er rigtig glad for både jeres concealer duo og mineralpudder og oplever også, at hvis jeg ikke bruger en lidt fed dagcreme eller ansigtsolie, så får jeg tørre pletter, men samtidig bliver min hud bare også altid fedtet i løbet af dagen, og hvisk jeg så lægger pudder ovenpå, får jeg nemt det der “cakey” look, der ikke er godt!

  Svar
  • Tanja & Tine says:

   Kære Louise,

   Dejligt at høre du er glad for produkterne.

   Bruger du en serum? – også selvom du har fedtet hud.
   Vi er rigtig glade for Pestel And Mortar serum, og Naturlig olie. (inde på deres hjemmeside kan du fortælle hvilken hud du har, også fortæller den hvilket olier der passer til dig)

   Husk at brug lidt produkt af gangen, ellers bliver det tit for meget, også kan det nemt blive cakey. Jeg håber det kan hjælpe dig. Du er meget velkommen til at komme retur om det har virket for dig, eller om der skal andre tanker på spil 🙂

   Jeg er i hvertfald helt overbevist om at med de rigtige produkter , og mere fugt, vil det hjælpe dig.

   Kærligst Tine

   Svar
  • Tanja & Tine says:

   Hej Pernille, tusind tak for dit spørgsmål. Jeg har din mail nu – så jeg sender dig et billede. Kan desværre ikke vedhæfte billede her nemlig. Håber du kan bruge det. Kærligst Tine <3

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.