Tutorial – hvis din øjenskygge drysser

Her får du nogle gode tips til, hvad du skal gøre, hvis din øjenskygge drysser

Vores øjenskygge- og øjenbrynskit er pressede. De er tørre i deres form, og det betyder, at du nogle gange kan opleve, at de drysser, når du lægger øjenskygge. Men der er heldigvis gode råd til, hvordan du undgår det og dem vil jeg fortælle dig om nu.

1. Dup produktet af på hånden 

Det første råd, som jeg personligt altid selv bruger er, at for hver gang jeg har taget skygge op på min øjenskyggepensel, så dupper jeg altid af på hånden inden jeg lægger det op på øjenlåget. På den måde undgår du, at den overskydende øjenskyggefarve lander under øjet, men i stedet på hånden. 

TIP: Vær opmærksom på, at du ikke får for meget produkt på pensel, når du lægger din øjenskygge. Vi ser generelt en tendens til, at der kommer for meget produkt på penslen, men hvis du prøver med mindre mængde og flere lag, så vil du opleve, at det er meget nemmere at styre 😉

2. Smokey eye tippet 

Når du skal lege med de mørkere øjenskygger, som fx en smokey eye, så er det en god ide at lægge øjenskyggen først. Altså inden du har lagt en base. På den måde, kan du fjerne det, som eventuelt er dysset under øjet. Herefter tager du olie, dagcreme eller de skincare produkter, du plejer at bruge. På den måde undgår du, at det overskydende fra din øjenskygge sætter sig på huden. 

TIP: Når dine hudplejerprodukter har fået lov til at trænge ind i huden, kan du lægge din Concealer Duo og herefter pudder. Det gør, at din mørke øjenskygge sidder smukt på øjnene og der er ingen fare for, at den drysser under øjnene. 

3. Pudder-tricket

Find din Kabuki Brush og Mineral Pudder frem. Du skal prøve det her smarte makeupartist-trick. 

Start med at få godt med pudder på din børste. Det gør du, ved at duppe den ned i produktet. Påfør herefter pudderen under øjet, så du kan se, at der ligger et lag pudder øverst på kinderne (se illustrationen i videoen). Herefter tager du din øjenskygge på øjenlåget og dupper det overskydende lag af og får lagt en smuk øjenskygge. 

Når du er tilfreds med dit øjenskyggelook, så tager du igen din Kabuki Brush og fjerner pudderen med penslen. 

Det var mine 3 råd til, hvad du kan gøre, hvis din øjenskygge drysser. 

God fornøjelse med det. 

Husk, hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet. 

Good vibes, Tanja. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.