Hvordan bruges dermarolleren?

Vi elsker den, men hvordan bruges dermarolleren?

Har du ar, solskader, pigmentfejl, urenhud, strækmærker eller lidt for mange linier? Så skal du læse med her, for det virker! Vi er kommet nogle vores hudproblemer til livs, ved hjælp af dermaroller.

Første gang vi hørte om dermarolleren var fra kosmetiker Anita Falslund. Vi blev helt fortryllet, da vi så de resultater, hun havde opnået ved at bruge den.

Det lød rigtig spændende med små nåle, som kunne gøre huden smukkere, hvis du altså har ar, solskader, pigmentfejl, urenhud og linier. De fleste af os har en eller flere udfordringer med vores hud. Denne dermaroller vil på naturlig vis kunne mindske de fleste hudproblemer.

Til at starte med skal det dog siges, vi var lidt skræmte over at skulle rulle vores hud med nåle. Det der nemlig er teknikken, er at stramme din hud helt ud, først rulle vandret og derefter lodret. Efter sådan en tur, så kan det godt svie og føles lidt brændende på din hud. Men på trods af dette, så er det slet ikke så skræmmende, når du først har prøvet det. Nu ruller vi derad ud 🙂

 

Hvilken dermaroller bruger vi?

Den dermaroller, vi bruger, er fra Ecooking. Den har et nålesystem fordelt på 540 mikronåle og disse nåle har en længde på 0,5 mm. Så de er ganske små og næsten helt ufarlige.

Det der sker, når vi ruller de små fine nåle ned i huden, er, at vi snyder vores hud. Huden går nemlig straks i gang med at fornye sig selv, fordi du med dermarolleren egentlig lidt har ”ødelagt” huden. Så du ”tvinger” huden til i en fart at fornye sig selv og dermed kan du må rekordtid se resultater. En anden god ting er, at det produkt du bruger efter at have rullet, trænger længere ned i huden og dermed er mere effektivt.

 

Hvordan bruges dermarolleren?

Selvom vi begge har meget sensitiv hud, kan vi godt bruge den. Vi vil anbefale at rulle 2-3 gange om ugen. Husk at mærke efter. Lyt til din hud og mærk om den skal have pause, eller du godt kan rulle.

Det er meget vigtigt, du bruger en god serum eller olie, lige efter du har rullet. Din hud er åben og klar til at modtage det produkt, du nu kommer på. Husk ikke at brug nogle produkter med parfume efter du har rullet – dette kan nemlig skabe allergiske reaktioner.

Vi elsker rene olier. Ecooking laver fantastiske økologiske olier, som har fungeret rigtig godt for os. Hver enkel olie kan noget helt specielt, og der er nogle til en hver hudtilstand.

Der er også mange gode serummer, du kan bruge efter du har rullet. Vi har igen prøvet Ecooking – både E-vitamin og Super fugt. De er begge rigtig lækre og helt rene og de har haft en god effekt på os.

 

Vores bedste rulle-tips:

 • Vask fingre inden du begynder at rulle
 • Stram huden helt hud med den ene hånd og rul med den anden
 • Rul først vandret 20 gange og lodret 20 gange
 • Når du ruller, så brug en løs hånd. Du skal ikke presse dermaroller’en ned i huden, men lad den arbejde selv.
 • Vask fingre igen
 • Kom serum på din hud
 • Vask først din dermaroller i brændende varmt vand og sprit den derefter af
 • Lad den ligge til dagen efter i sit etui uden låget på for at tørre
 • Lyt til din hud og mærk efter!

Det vil brænde lige efter og måske 15 min. efter, men dagen efter SKAL der være forbedringer og IKKE forværringer.

Har du nu fået mod på at rulle, så tænk dig om.. Køb en god dermaroller, gå meget op i hygiejnen og lyt til din hud. Vi har opnået fantastiske resultater og derfor har vi selvføgelig haft lyst til at dele det med dig. Håber du har fået besvaret spørgsmålet: hvordan bruges dermarolleren.

Link til Ecooking

8 replies
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Helene,
   Du kan også få dermaroller til kroppen, de er lidt bredere og dermed flere nåle. Du kan også købe behandlinger, da det jo kan være svært at rulle sig selv på ryggen.

   Dejligt at høre. Vi lancerer til næste år. Der kommer snart en dato 🙂

   God jul.

   Kh

   Svar
 1. Lene says:

  Hei 🙂
  Ruller i “bare” på ren hud – mange steder anbefaler de at man spritter sit ansigt af, det kan da umuligt være sundt :-O
  mvh Lene

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Lene,

   Yes, det renser huden af to gange med et renseprodukt og så ruller vi. Der sørger vi også for vores hænder er vasket og sprittet af. Men vi spritter ikke huden i ansigtet af. 🙂

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.