Dæk uren hud i ansigtet med makeup

Tutorial med hvordan du dækker en uren hud i ansigtet

Hvordan dækker jeg en uren hud i ansigtet?

Vi guider dig her til den bedste dækkeevne til uren hud i ansigtet. Du kan opnå en smuk hud med produkter der stadigvæk vil få din hud til at ånde.

Her vil vi gerne vise, hvordan man kan dække uren hud i ansigtet på en naturlig måde.

Vi vil her bruge tre makeup produkter og tre pensler til at lave dette look.

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

01 Peach Pellucid – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

STEP BY STEP

1. Start med at have en god base. Sørg derfor for at din hud er fugtet. Hvis du har en akne, som kan være med sårskorpe, kan du med fordel bruge lidt læbepomade på de områder. Vi kan anbefale læbepomaden fra SARD i rollup form som er helt uden parfume og meget fugtgivende.

2. Påfør concealeren med vores 02 Skin Coverage Brush på alle de områder, du gerne vil have dækket. Når du har en fugtet huden, inden du begynder at ligge produktet, vil concealeren smelte flot ind og kan derfor bruges på hele huden.

3.  Påfør vores mineralpudder med 01 Kabuki Brush henover i concealeren duppe-bevægelser. På den måde får du en højere dækkeevne. Ved at sætte din concealer med mineralpudderen, får du en rigtig god holdbarhed. Dup gerne lidt ekstra på, de steder, du har tendens til at fedte.

4. Hvis du ønsker en endnu højere dækkeevne, kan du duppe lidt mere concealer ovenpå de sår eller urenheder som er værst. Derefter bruger du pudder igen, for at sætte det fast. Dvs. sige du gentage processen, men kun de steder, du ønsker højere dækkeevne.

5. Afslut med at påføre en mat blush fra slutningen af øjet og op i mod tindingen. Vi har valgt 02 Beige Aura, der har en brunlig undertone.

Vi synes, det er flot med lidt glød i kinderne efter at have lagt en smuk base. Har du tendens til akne, så skal du overveje at undgå produkter med for meget glimmer, da dette kan få din akne til at syne værre.

Vi håber, det gav mening og skriv endelig til os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Louise:

“Da jeg startede i 1. g begyndte min hud at bryde ud med voldsom akne specielt lokaliseret på kæben. Og den dag i dag lever jeg stadig med en del akne, men også en hel del ar efter for meget pilleri og trykkeri gennem årene. Udover diverse problemer med forskellig lægelig præparater har det også altid været et problem for det første at dække selve aknen og det andet alle de mørke ar.
Så selvfølgelig har jeg prøvet at dække det til, men da jeg altid har gået med meget naturligt make-up var jeg ikke interesset i at dække for meget.
Udover det risikerede jeg, at når jeg dækkede det blev min akne værre og nye udbrud kunne ses.
Så i mange år har jeg undgået at putte make-up på, men da jeg hørte om de nye produkter fra Miild, som var speciel designet til mennesker med udfordret hud.
Efter at prøvet et par produkter fra Miild, har jeg oplevet at jeg kan dække min akne og ar både naturligt samt undgå at der kommer nye udbrud, da det ikke går ind og generer huden.”

– Louise Rokkedahl (model på videoen)

2 replies
 1. Louise says:

  Kan se at der er noget smør/olie i jeres concealer. Kan det være problematisk hvis man har meget fedtet hud? Det døjer jeg nemlig lidt med
  Og hvor lys er jeres concealere? (Måske svært at svare på) jeg har lyst hår og rimelig bleg hud, men har også dårlig erfaring med FOR lyse produkter, fx concealere, så jeg ligner et spøgelse når jeg bruger det under øjnene! håber, I kan hjælpe mig 🙂

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Louise,

   Det er et godt spørgsmål. Ofte er grunden til, man har fedtet hud, fordi din hud ikke får fugt nok. Derfor ovenkompenserer den ved at producere ekstra fedt. Derfor har vi valgt at komme masser af fugt i vores concealer. For fugt skal man aldrig være bange for. Du vil højest sandsynligt opleve på sigt, din hud falder mere til ro. Men det er en god idé at sætte concealeren med en mineralpudder.
   Det er vigtigt, du vælger en farve, der passer til din hals og brystet. Umiddelbart lyder du som en 01 Light Ample, men du er meget velkommen til at sende et billede til [email protected] og så vil vi vejlede dig. Når du har lagt din base, så vil jeg altid anbefale dig, at komme lidt blush eller bronzer på din hud – så undgår du at ligne et spøgelse 🙂

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.