Tutorial med vores makeup pensler

I denne video viser vi vores makeup pensler. Vi havde egentlig ikke tænkt, vi ville starte med at lancere pensler i 2017, men efterspørgslen var det og vi har også selv særlige krav til makeup pensler, så lige pludselig gav det virkeligt god mening.

 

Hvilke makeup pensler findes i vores kollektion?

Vi har udviklet en kabuki pensel, som er uundværlig sammen med vores ovnbagte mineralpudder. Den søde lille kabuki (vi elsker det navn) er kompakt og helt perfekt til at knuse mineralerne ind i huden, så du får et naturligt smukt look.

Så har vi vores Skin Coverage Brush, som er en kompakt og lidt spids pensel. Den er genial til at påfører concealeren, da den er nem at komme ind i øjenkrogen med, men også omkring næsen. Den er også ideel til at påføre foundation. Vi har endda også brugt den til at påføre highlight, så får du bare et mere intenst look.

Vi elsker skrå pensler. Først i rækken er Multi Cheek Brush. Den er god til at påføre din bronzer, blush, kontur og highlight. Derfor navnet multi, da den kan bruges til flere ting. Kun fantasien sætter grænser.

Nummer to i rækken af de skrå pensler er Eyeshadow Brush. Den er god til at påføre dine øjenskygger, din highlight i øjenkrogen og på overlæben. Vi har sågar også brugt den til concealer. Der er ingen regler.

Til sidst har vi Eyebrow and Liner Brush. Den er også skrå og bruges til at påføre skygge i dine bryn eller ligge en liner langs vippekanten.

 

Fælles for alle vores makeup pensler

Vores makeup pensler er alle håndlavet af syntetiske hår. Dette af flere årsager: De er veganske, de er allergivenlige, de er mere hygiejniske og de fælder ikke. Win, win og win. De er meget bløde og fanger produktet rigtigt godt.

 

HUSK

Husk at vaske dine makeup pensler. Gerne i en parfumefri hårshampoo og gerne en gang om ugen. Dette er med til at sørge for, du ikke påføre for mange bakterier på din hud og gøre at dine pensler holde længere.

Vores makeup pensler kan bl.a. købes på miild.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.