Tutorial med Winged Liner

I dag vil jeg vise dig, hvordan du lægger en smuk og meget naturlig Winged Liner på øjenlåget

Hvad skal du bruge til dette look?

Winged Liner step-by-step

1) Jeg starter med, at lave en god base ved at blande de to farver i Concealer Duoen sammen og duppe på øjenlåget med Skin Coverage Brush.

2) Derefter tager jeg lidt mascara på øjenvipperne, da det hjælper mig med placere lineren mere præcist.

3) Så tager jeg vores Øjenskygge- og Øjenbrynskit 02 Dark Stone og med Eyebrow & Liner Brush påfører jeg i en linie den mørke farve i kittet på penslen, hvorefter jeg dupper det på.

Jeg kan godt lide at starte fra midten og arbejde ud derefter, men det er meget en smagssag, hvor man starter sin Winged Liner fra.

4) Jeg vender penslen om, for at lave en lidt skarpere streg. Derefter kan du ellers bygge lineren op, indtil du synes, at du har fået det resultat, du ønskede. Du kan også påføre lidt liner under øjet, hvis du ønsker øjet skal have mere sammenhæng.

5) Et godt tip! Bland igen dine to concealerfarver sammen og læg en streg under øjet med Skin Coverage penslen, så du får en helt skarp Winged Liner. Det gør en kæmpe forskel for dit look og er et virkelig godt fif, hvis du vil gøre det nemmere for dig selv. Ergo, du vil føle, at det er det nemmeste at lave Winged Liner med de små tips og tricks, og som med så meget andet her i livet – øvelse gør mester.

Vola, finish Winged Liner look

Jeg håber, at du springer ud i det og bliver din egen lille verdensmester i, at lave Winged Liner 😘

… Måske du har fået blod på tanden og vil lære endnu flere makeup skills? Så se dette indlæg, hvor jeg guider dig i, at fremhæve de smukke træk i ansigtet.

Og så husk, at I altid bare skal skrive til mig, hvis I har nogle spørgsmål. Så hjælper jeg med al den vide og erfaring, jeg har.

Hjertevarme,

Tine ♡

2 replies
 1. Janne says:

  Hej Tine
  Jeg har igennem de sidste 2-3 år haft problem hud i mit ansigt. Jeg blusser op, det bliver rødt i hele ansigtet. Og så klør det også til tider, især når jeg har makeup på. Jeg har brugt så mange penge på rense produkter, cremer og makeup men kan ikke finde noget hvor mit ansigt ikke blusser op og klør efter lidt tid.

  Du har på en af dine oplæg fortal om din hud og de problemer du har haft. Vil du fortælle om dine rutiner med at rense og pleje din hud. Hvad har virket for dig. Jeg er godt træt af og blive ved med at købe katten i sækken, at det jeg bliver lovet ikke lever op til det resultat jeg kan se og følge på min hud bagefter.

  Kærlig hilsen Janne

  Svar
  • Tine Emilie Svendsen says:

   Hej Janne,

   1000 tak for din besked. Vil meget gerne se om jeg kan hjælpe dig.

   Det er udfordringer jeg godt kendte til før i tiden. Men jeg har fundet ud af at for mig hjalp det at kører med less is more. så 3 produkter. En afrens, en serum og en olie.
   Selvfølgelig alt sammen uden parfume. Hverken naturlig eller syntetiske.

   Jeg bruger en afrens fra Derma (gel)
   Serum fra Pestel and Mortar med masser af fugt (de har kun en slags)
   Olier fra Naturlig Olie ( de har gode guides på deres hjemmeside til hvilke man skal vælge i forhold til hudtype)

   Har du prøvet vores makeup endnu? Jeg håber du kan bruge det.. vi har i hvertfald mange som fortæller at de nu kan bruge makeup, og ikke har kunne det før. Håber du kan tåle det <3

   Jeg kan også anbefale dig en mælkesyre bakterie, som hedder NDS skin active. Den har jeg haft gode erfariger med. Den har hjulpet mig meget. Skriv endelig hvis der er andet jeg kan hjælpe dig med.

   Kærligst fra Tine

   <3

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.