Hvordan lægger man concealer?

Her kan du læse om og se, hvordan lægger man concealer på huden. Vi har udviklet et fantastisk produkt: Concealer Duo! Her får du, som navnet fortæller, to farver i ét kit.

Vi elsker concealer! Det er meget vanedannende, da du virkelig kan se en kæmpe forskel ved brug af produktet. Concealer giver en frisk og lækker hud, og et mere åbent ansigt. Du kan dække dine blå/lilla og mørkere områder under øjnene. Den er også rigtig god at bruge omkring din næse, hvis du har uren hud, dække pigmentfejl, rødme osv.

Det bedste tip

Et godt tip er, at bruge din concealer efter foundation. Sådan vil du nemmere se, hvad du mangler at dække. På den måde undgår du også at få for meget makeup på. Hvis du ikke bruger foundation, så brug lidt øjencreme under dine øjne, inden du lægger concealer. Det forhindrer at farven glider af. Husk at lade cremen trænge godt ind i huden, inden du påfører concealeren.

 

Blød og plejende

Vi har valgt at starte med at udvikle en, der er meget cremet i teksturen. Den er nem at bruge, fordi produktet smelter ind i huden. Miild Concealer Duo er fyldt med ingredienser, der arbejder med din hud og er plejende. Den indeholder blandt andet ricinusolie, sheasmør, sød mandelolie, E-vitamin og abrikoskerneolie. Disse ingredienser er fantastiske, fordi de både fungerer til en fedtet, uren og tør hud. Den tilpasser sig, alt efter hvad der er brug for.

 

Hvordan lægger man concealer?

Miilds Concealer Duo indeholder to farver. Det gør den for at kunne dække optimalt og naturligt. Hvis du kun bruger en farve, kan du risikere at få en “grumset” og grålig farve omkring øjnene. Du skal derfor både bruge den fersken-farvet concealer og derefter den gullige concealer omkring øjnene. Hvordan lægger man concealer på huden, viser jeg her.

Du skal starte med den fersken-farvet under øjnene. Således fjerner du det blå/lilla. Efterfølgende bruger du den gullige undertone, for at neutralisere den fersken-farvet du lige har påført. Og sådan, vil du opnå din egen hudtone. Det er vigtigt, at du påfører meget lidt produkt af gangen. Hvis du bruger for meget concealer, vil du nemlig fremhæve de fine linjer vi har omkring øjnene.

Hvis der er noget, du gerne vil dække på din hud, kan du blande farverne sammen på en pensel eller med din finger, og så duppe på de områder du gerne vil dække lidt ekstra. Med den fersken-farvet og den gullige kan du netop blande dig frem til din præcise hudfarve.

Påfør også på ydersiderne af næsen, og hvor du ellers kan have brug for det, fx. ved uren hud eller pigmentforandringer.

Det kan både fungere at duppe produktet på med fingerspidserne, eller at bruge en pensel.

Her ses det færdige resultat kun ved brug af vores Concealer Duo. Du kan  afslutte med en lille smule pudder, hvis du ønsker en god holdbarhed og et mat finish.

 

Pensel eller fingrene?

Miild Skin Coverage Brush, har en fantastisk form til at komme godt i øjenkrogen og ved næsen. Hvis du dupper produktet på med penslen, vil du opnå en meget høj dækkeevne, og derfor vil kunne dække eksempelvis tatoveringer, pigmentpletter samt akne. Da vores concealer har en lækker cremet tekstur kan det også være lækkert at bruge dine fingre, da varmen fra fingrene gør concealeren endnu mere blød og nem at arbejde med. Men hvis du bruger fingrene, så HUSK at de skal være helt rene. Det er oftest mere hygiejnisk at bruge pensler – hvis du vel og mærke husker at vaske dem 🙂

 

Hvilken farve skal du bruge?

For at finde den rigtige concealer til dig, kan du med fordel tage udgangspunkt i farven på din foundation eller pudder. Den skal dog være en anelse lysere i tonen.

Miild Concealer Duo findes i tre farver. Hvis du finder det svært at vurdere om din hudtone er lys, medium eller mørk, vil vi meget gerne vejlede dig. Kontakt Tine på [email protected]

Her er nogle eksempler på Light, Medium og Dark.

Denne skønhed bruger 01 Light Ample

Tanja bruger 02 Medium Boon

Og denne skønhed bruger 03 Dark Repose

 

Du kan bl.a. købe vores concealer på vores webshop – klik på linket her

 

 

3 replies
 1. Anonym says:

  Hei!:) Jeg lurer på om Miild makeup selges i Norge? Har prøvd å søke etter info og nettbutikker men finner bare denne nettbutikken som sender varer til Norge: https://zeroallergy.shop
  Er denne online shop ok å bestille fra?

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej,

   Der er ikke nogen, der forhandler Miild i Norge og vi sender desværre ikke dertil endnu.

   Men Zero Allergy er en af vores forhandlere, og hvis de sender til Norge, så kan du trygt købe derfra.

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.