Hvordan lægger man makeup på en fregnet hud?

Vi har været så heldige, at få lov til at låne Josefine til at vise, hvordan du kan lægge makeup på en fregnet hud. 

Tanja guider dig step by step gennem videoen, hvor hun viser hvilke produkter hun bruger, hvordan hun gør, samt i hvilken rækkefølge.

Produkter og pensler 

02 Medium Boon Concealer Duo – påføres med 05 Blender Brush og 02 Skin Coverage Brush

01 Apricity Bronzer – påføres med 03 Multi Cheek Brush

01 Light Earth Øjenskygge- og Øjenbrynskit – påføres med 05 Eyebrow & Liner Brush

01 Length Inordinate Mascara

Læs Josefines udtalelse her 

Jeg stødte på Miild gennem en veninde, der ligesom jeg selv er rødhåret og har sart, lys fregnet hud. Jeg blev straks interesseret i mærket, da jeg kunne se hvor pænt det lå på hende, ydermere da jeg hørte det var økologisk, allergivenligt og svanemærket. Jeg har dog siden jeg startede med makeup svoret til ét mærke og har aldrig kunne finde noget, der levede op til det. Jeg fik derfor ikke købt noget fra Miild da min tidligere erfaring var, at intet alligevel kunne måle sig. Ikke længe efter kom jeg i kontakt med Tine og Tanja, da de søgte modeller og her prøvede jeg for første gang Miild på egen hud. Jeg har i mange år arbejdet som model, og har derfor prøvet meget forskelligt makeup. Miilds produkter ligger let på huden hvilket får det til at se naturligt ud, men giver stadig den ønskede effekt. Jeg var meget overrasket over produkternes kvalitet, mest over mascaraen som overgår min faste mascara, som jeg har brugt i flere år. Jeg vægter højt, at produkterne er ordentlige og økologiske og i Miild får man det hele. Jeg har derfor skiftet mit tidligere sortiment ud med Miilds produkter, herunder: 

 • Peach Pellucid Blush
 • Bronzing Powder
 • Length Inordinate Mascara
 • Blender Brush
 • Kabuki Brush

Udover kvaliteten, er det for mig en stor fordel, at der bliver brugt tid på diverse tutorials og guider til hvordan man kan lægge makeup, da jeg ofte finder inspiration her. Det kan være en stor hjælp til at bruge produkterne, der ofte kan bruges på flere måder. Jeg har helt klart skiftet mit gamle mærke ud med et nyt!

Kærlig hilsen Josefine

Kan du ikke få nok af fregner? Se endnu en tutorial her

2 replies
 1. Sara says:

  Hej
  Har lige købt jeres concealer samt brush. Har længe brugt mærket youngblood, men har manglet en god concealer.
  Jeg har et stykke tid haft kig på jeres produkter og guides, men mangler lidt mulighed for at kunne købe et lille starter kit. For at finde ud af om det er noget for mig. Kunne være super fedt, hvis I kunne få lavet et starter kit med mindre prøver i samme pakke – så der var muligt at afprøve flere af jeres produkter sammen, uden at skulle gå all in med det samme, når man ikke ved om det passer til en. Fx en pudder highlighter og blush sammen.
  Ellers super lækre produkter, som jeg måske alligevel ender med at investere i, da jeres koncept bare er vildt inspirerende og dejligt med lette tuturials til hvordan jeres produkter kan bruges

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Sara

   Tak for din kommentar, det er dejligt du deler den med os.
   Desværre er det ikke i pibeline at lave mindre produkter, da det faktisk er dyrere for os at producere, end den faktiske størrelse.
   Til gengæld kan du se og prøve alle vores produkter i 115 udvalgte Matasbutikker. Line, der er vores Area Manager, kører også rundt til de forskellige Matasbutikker og holder demoer, hvor man har mulighed for, at komme og få guidance i produkter, finde farver mm. Så det kunne måske også hjælpe dig lidt på vej?

   Derudover kan man altid sende et billede af sig selv i naturligt dagslys til mailen [email protected], så hjælper vi med farvevalg.

   Jeg håber at det kan hjælpe lidt, og tak for din tid.

   Kærligst Camilla.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.