Hvordan påfører du Miilds Mascara?

Vi får tit spørgsmål til, hvordan man påfører vores mascara, samt hvad de hver især kan. 

Derfor har jeg lavet en mascara guidance, så du aldrig mere er i tvivl om, hvordan du påfører vores længde og volume mascara, samt hvad forskellen på dem er. 

Hvad er forskellen på Miilds mascara? 

Vi har udviklet en længde mascara og en volume mascara. Indholdet er det samme, men børsterne er vidt forskellige – hvilket er det der giver dine vipper forskellige looks. Længde mascaraen har en gummibørste, hvor volume mascaraen har en nylonbørste. 


01 Black Length Inordinate

Denne børste går ind og adskiller dine vipper og efterlader dig med et smukt naturligt look. Du kan enten påføre den med lige bevægelser fra rod til spids, eller hvis du ønsker mere effekt og volumen, så skal du påføre den i zigzag bevægelser.

Længde mascaraen er til dig, der elsker en mascara, der giver dig en masse længde og samtidig også til dig, der bedst kan lide gummibørsten.

01 Black Volume Bulbous

Denne mascara er til dig, der elsker ”falsk øjenvippe effekt” og masser volume. 

Børsten er lavet af nylon og er stor, men samtidig nem at håndtere. 

Start med at påføre mascaraen helt inde ved vipperoden, så du får skabt en god bundvolumen. Træk så børsten ud i zigzag bevægelser for at opnå den bedste volumen effekt. Gentag dette et par gange, hvis du ønsker et mere dramatisk look. 

Volume mascaraen går virkelig ind og adskiller dine vipper, løfter og definerer fra rod til spids. Den er perfekt til dig, der ønsker volumen frem for længde.

Hvad er vores mascara lavet af? 

Vores mascara er lavet på de reneste, mest nænsomme og plejende råvarer og indeholder hver 8 ml. Hele ingredienslisten finder du her. Derudover er det vigtigt for os at nævne, at på grund af de rene ingredienser i mascaraen, er det desværre ikke muligt for os, at lave dem vandfaste.  

Mit bedste mascara tip 

”Jeg bruger altid to mascaraer. Jeg starter med en gummibørste, som skiller mine vipper ad. Derefter bruger jeg nylonbørste, som skaber den flotteste volume. Elsker virkelig bare den kombi!” 

Jeg håber, du kunne bruge min guidance.

Stil mig endelig spørgsmål i kommentarfeltet, hvis der er noget du er i tvivl om ♡

Kærlig hilsen Tine.

2 replies
 1. Ann says:

  Hejsa

  Jeg er meget glad for jeres mascara, og kan godt mærke at den er mild sammenlignet med andre mærker. Den er nem at fjerne, men jeg oplever at der tit kommer rester af den i øjeæblet. Har I gode råd til, hvordan man kan få fjernet al mascara, uden at den kommer i øjenene?

  Vh.
  Ann

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Ann, vores gamle mascara har haft tendens til at løbe en smule – har du prøvet de nye tårefaste?
   Hvis det er, når du fjerner makeuppen, er et godt tip altid at tørre inde fra øjenkrogen og ud.
   Kram

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.