Hvordan pakker jeg skønhedsprodukter til ferien?

Synes du også, det er svært at pakke skønhedsprodukter til ferien? Oplever du også enten at over- eller underpakke din kosmetik? Så læs med her. 

Måske er du så heldig, at du har mulighed for at udnytte sommeren til en rejse – ind- eller udlands? Hvis det er tilfældet, vil vi gerne hjælpe dig med at få pakket de rigtige skøndhedsprodukter, så ikke du mangler noget hverken dag eller aften. 

Skincare produkter til ferien

Bag enhver smuk makeup ligger en god skincare rutine. Den må vi endelig ikke glemme på ferien, hvor huden typisk får lidt ekstra sol, sand og vand. Derfor er det som første skridt vigtigt at pakke de essentielle skincareprodukter til ferien. MEN du behøver ikke at smide hele skabshylden ned i kufferten. Faktisk kan du nøjes med ganske få produkter uden at gå på kompromis med hudens velvære. 
Her er vores bud på, hvad du kan pakke.

  1. En rens 
    En rens er helt uundværlig – særligt, hvis du påtænker at bruge makeup på ferien, men også til at rense skidt og bakterier af huden efter en lang dag i solen, på stranden, i skoven, i byen eller hvor end ferien bringer dig. 
  2. En god fugtgiver 
    En fugtgiver er også vigtig. Det kan f.eks. være en creme eller en olie. Huden har brug for ekstra fugt og pleje i sommersolen, så den må vi endelig ikke glemme. 
  3. Skin & Lip Care 
    Læbepleje tænker vi måske ikke så meget over, men de er faktisk også på overarbejde i varmen. Så en plejende læbepomade er en rigtig god idé at tilføre ferietasken.  

Du kan selvfølgelig altid pakke mere. Både mist og serum er lækkert at have med, men med fokus på minimalismen, er de tre nævnte produkter, alt du behøver på ferien.

Less is more – pakke makeup produkter til ferien

Når vi pakker skønhedsprodukter og makeup til ferien, kan det være svært at prioritere det ene produkt over det andet, hvorfor vi ofte ender med at pakke hele makeupkollektionen og slæbe alt for meget med på rejsen. Her er det en fordel med multifunktionelle produkter – produkter, du kan bruge på flere forskellige måder og dermed få det maksimale udbytte ud af. Vi har samlet lidt forskellige bud på, hvordan du med få produkter kan pakke nok til ferielooket. 

Bronzed goddess


Pak en concealer i den rette farve, for en let og lækker base til sommerhuden. 
Pak 01 Apricity + Facial Mist og opdag hvordan disse to produkter tilbyder dig en smuk glødende hud og et intenst, metallisk øjenlook. Du behøver ikke at pakke mere end tre pensler. En Skin Coverage Brush til at påføre din concealer. En Multi Cheek Brush til at påføre bronzeren de steder i ansigtet, du ønsker ekstra glød og fokus. Sidst, men ikke mindst, en Eyeshadow Brush. Denne bruger du til at fange Apricitys smukke kobberkorn. Når det er gjort sprøjter du en smule Facial Mist på penslen og påfører øjenlåget. Voila, et smukt og fuldent look til ferien med kun tre produkter.

Blush blush blush 


Vi har fire blushes i vores sortiment, så det kan være svært at vælge hvilke sk men med blot to af dem kan du let skabe et lækkert look med fokus på ansigtets smukkeste facetter. Pak en Natural Foundation for at skabe den perfekte base til looket. 
Pak 02 Beige Aura, vores brunlige blush, der med sin kølige nuance hjælper dig med at fremhæve ansigtets naturlige skygger. Ved at benytte Beige Aura til at konturere under kindben, langs kæbelinjen og i panden hjælper du din ansigtsform med at komme endnu mere til sin ret. Top looket af med en af de tre rødlige blushes på æblekinden for et sødt og feminint look, eller påfør dem over næseryggen og ud mod kindbenene for et solbrændt look. Her behøves kun to pensler. En Skin Blender eller Skin Coverage Brush til din foundation, samt en Multi Cheek Brush til dine blushes. 

Solkysset glød


Pak en concealer i den rette farve, for en fin base til looket. 
Pak 06 Dark Stormy og benyt som solpudder i pande på kindben, kinder og næseryg for at fremhæve de steder solen naturligt rammer. Pak en Skin & Lip Care og Highligt 01 Gloaming. Bland de to produkter sammen til en lækker cremehighlighter og påfør med fingeren på de steder, du ønsker at fremhæve. Eksempelvis kindben, amorbue og øjenlåg. Du behøver ikke andre pensler end Multi Cheek og Skin Coverage Brush.

OBS: Husk, hvis du skal flyve, så må der i håndbagagen være så meget fast makeup du ønsker. De flydende produkter derimod, såsom foundation og rens, må være maks 100 ml., ellers skal de indtjekkes med bagagen. Ingen af vores produkter er over 100 ml., så her burde ikke være nogen problemer. Hvis du har flydende produkter, der overskrider grænsen, kan du altid benytte andre mindre beholdere. 

Med makeuptasken klar til ferie, ønsker vi jer en god afgang. 

Se her hvordan du kan bruge vores Bronzer 01 Apricity på forskellige måder til at skabe glød

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.