Hvordan tømmer du dine Skinlove produkter?

Hvordan kan man tømme produkter rigtigt?

Det kunne vi godt tænke os at vejlede dig i, da det kan være svært at lure, hvordan man får de sidste gode dråber ud af sine Skinlove produkter. Det er primært Facial Cream og Facial Serum det drejer sig om. De andre produkter er lettere i konsistensen og er derfor nemmere at få ud af emballagen.

Vi har lavet en tømningstest for at se, hvor meget produkt der rent faktisk er tilbage i emballagen. Det giver et indblik i hvordan man tømmer produktet så meget som muligt. Se med her…

Generel god viden om Skinlove produkternes emballage

Begge produkter har en manuel pumpe, som fungerer sådan, at når man trykker på pumpen, så trækker pumpen produktet op igennem stigerøret som har åbning nede i bunden af flasken. 
Hvor meget man kan få ud af flasken, afhænger af hvor godt produktet flyder ned til stigerøret og kan trækkes op af pumpen. Hvis man kigger i bunden af produktet, kan man se enden af stigerøret. 

Facial Cream er en smule tyktflydende, hvor Facial Serum derimod er meget tyktflydende. I starten vil det ikke være noget problem at få produktet ud, da jo mere produkt der er i flasken – jo mere vægt er der til at skubbe produktet ned til stigerøret. Når vi så nærmer os den sidste mængde, er det sådan at jo mere tyktflydende produktet er – jo mere hjælp skal det have for at komme ned til stigerøret. Så langt så godt!

Tømningstesten og det vi har lært…

Tømningstesten er lavet ved at veje produktet

Dag 1: På første dagen tømmer vi produktet så meget som muligt

Dag 2: Vi venter..

Dag 3: Vi tømmer produktet så meget vi kan igen

Dag 4: På dag fire tømmer vi produktet igen, men her skal produktet have yderligere hjælp til at blive tømt. Vi vejer flasken igen.

Herefter holder vi øje med produktet og finder frem til, hvad årsagen til, at produktet ikke kan tømmes er.
Hvis man vender produktet om, kan man se enden af stigerøret og at der ved stigerøret er en luftboble (se illustrationen herunder).

Ved at banke produktet i hånden eller i bordet kan man få indholdet i flasken hen til stigerøret igen og der kan nu komme mere produkt ud af flasken. Dette blev vi ved med indtil der ikke var mere produkt i emballagen og vejede produktet igen.

Vi kunne til sidst regne ud, hvor stor en procentdel, vi kunne tømme produktet. Se hvad vi kom frem til herunder:

Miild Facial Cream (50 ml): Tømningsgrad uden at banke produktet i bordet (4. dagen): Ca. 74% i gennemsnit. Tømningsgrad med banken i hånden og bordet: 88% i gennemsnit.

Generelt vil det ikke være et problem at få tømt Facial Cream ordentligt, da man normalt vil bruge produktet over mere end 2 uger og derved falder produktet selv ned til stigerøret og det er ikke nødvendigt at banke produktet ned i hånden eller bordet. Men det kan være, at man lige kan få lidt ekstra ud, ved at gøre dette.
Overordnet er 88% en meget fornuftig tømningsgrad. Se illustrationen af billedet, hvor meget der er tilbage ved den bedste tømning vi fik.

Miild Facial Serum (30 ml): Tømningsgrad uden at banke produktet i bordet (4. dagen): ca. 57% i gennemsnit. Tømningsgrad med banken i hånden og bordet: 86% i gennemsnit.

Her kan du godt komme til at opleve, at det ser ud til at der er ret meget produkt tilbage i flasken, når man føler at der ikke kommer mere ud. Dette skyldes at produktet er meget tyktflydende. Der kan opstå et helt krater i bunden af flasken, som gør at stigerøret ikke kan få fat i produktet (se billedet med stor krater). Så derfor skal det have lidt hjælp med et let bank i hånden eller i bordet. Hvis man gør dette, kan man opnå at få tømt sin flaske ret godt. 86% er en meget fornuftig tømningsgrad.

Hvad er en god tømningsgrad?

Det kan være svært at sætte en maks grænse for, hvor meget restprodukt der må være tilbage efter brug. Derfor har vi kigget på det, der hedder Airless emballage, hvor flaskerne kommer med en anderledes pumpe. Disse flasker bruger deres pumpe til at suge vakuum ind i flasken og derved kan de trække et stempel op eller trække en pose sammen inde i flasken. 

Disse flasker kan have en tømningsgrad på 90-95% afhængig af model og størrelse. Så en over 80% tømningsgrad i en lille flaske med almindelig pumpe anser vi for acceptabelt, da det ikke kan undgåes, at der vil sidde produkt oppe af siderne, på stigerøret og i bunden. 

Der er plads til forbedring på især Facial Serum emballagen. Vi stræber efter at emballagen bliver tømt så meget som muligt, så vi kan give vores kunder mest produkt for pengene. Vi arbejder derfor lige nu på, at finde den bedste løsning til vores emballage og håber på din tålmodighed.

Vil du blive klogere på vores ingredienser? Læs mere her

9 replies
 1. Vivian Hansen says:

  Hej,
  Der er jo også den mulighed at der er præcis dén andel mere i flasken, så kunden får det som der betales for.

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Vivian, tak for din kommentar ☺︎
   Det forholder sig desværre sådan, at ligegyldigt hvor meget produkt vi fylder på flasken, vil problemet med tømning af bunden opstå. Men vi arbejder på sagen!
   Rigtig god dag
   Knus Karla

   Svar
 2. Natascha Maria Jensen says:

  Hej Miild
  Et mærke, hvis emballage fungerer rigtig godt ift. det, I beskriver ovenfor, er Purely Professionals, hvor det hele “vender på hovedet” således, at produktet altid bevæger sig ned af. Måske I kunne lade jer inspirere af dette. Blot lidt ønsketænkning herfra. Tak for skønne produkter

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Natascha, tusind tak for den gode inspiration. Det vil vi lige kigge nærmere ind i 🙂
   Nyd dagen. Knus Camilla

   Svar
  • Camilla says:

   Tak for tippet Winnie, det give jeg videre til vores kemiingeniør. Rigtig god dag. Knus Camilla

   Svar
 3. Rikke says:

  Jeg er ret glad for de pumper fx REN har på nogen af deres produkter – tror det er dem I kalder airless. Det ekstra fede er at hvis man så lige skruer toppen af, kan man med en finger få alt ud Håber I finder en god løsning – og at nogen en dag opfinder en glaspumpe

  Svar
  • Line Miild says:

   Hej Rikke,
   Det lyder interessant. Er dette også en emballage hvor bunden “skubber” produktet op til toppen? 🙂
   Og super dejligt med gode råd, dem sætter vi stor pris på.
   Knus Line

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.