Hvorfor elsker vi sugekoppen fra Sard

Hvorfor elsker vi sugekoppen fra Sard? Og hvad kan den egentlig?

Der er mange måder at holde sig ung og spændstig på. Vi søger altid at finde dem, der er naturlige og hvor du arbejder med kroppen og bruger de helt fantastiske funktioner vores kroppe har. Derfor elsker vi sugekoppen fra Sard.

Vi har begge været glade for at gøre brug af sugekoppen. Det helt fantastiske ved brug af sugekoppen, er at, der i den grad bliver sat gang i blodcirkulationen og hudens celler bliver boostet således at elastin og collagenproduktionen øges væsentligt. Og disse to ting er meget vigtige, når vi snakker spændstighed og en ung og lækker hud. Derudover bliver hudens affaldsstoffer udskilt. Disse bliver ophobet i forbindelse med stress, dårlig mad, alkohol osv. Det er også derfor huden bliver rød, når du bruger sugekopperne. Det er iltforøgelse og affaldsstofferne, der gør vi blusser. Har du tilbøjelighed til hævede øjenomgivelser (ligesom os) og mørke rander, vil der efter få dages behandling ses en markant bedring og mindre hævelser. Dette er igen fordi, vi får iltet huden og får den til at arbejde.

Efter du har brugt sugekoppen, så er blodcirkulationen på sit højeste og derfor vil huden udnytte og optage de aktive stoffer fra cremer. Dvs. du får meget mere ud af de produkter, du bruger efter sådan en sugekop omgang.

Man kan sagtens gå så langt at sige at med sugekoppen kan du lave et mini ansigtsløft. For at få optimale resultater, er det vigtigt at bruge den jævnligt. Helst en gang om dagen. Vi gør det også meget som et ritual, hvor vi tager os tid til os selv. Det med jeg-tid er vigtigt.

Hvordan gør du?

 1. Rens ansigtet som du plejer.
 2. 2 . Sugekoppen skal bruges med olie for at sikre, at den tager ordentligt fat og glider henover huden. Her kan med fordel bruges en god kvalitetsolie, der passer til din hudtype. Eksempelvis arganolie eller mandelole, men alle slags olier kan bruges, bare de er egnede til ansigtet og vi anbefaler uden parfume.
 3. Sugekoppen køres i baner fra midten af ansigtet og udad mod siden af ansigtet. Man kører ikke helt op i den bløde hud under øjnene, men stopper ved knoglekanten. Brug gerne en finger fra modsatte hånd til at lave et forsigtigt modtryk, så sugekoppen ikke “hiver” i huden.
 4. Sugekoppen køres i baner nedefra og op.
 5. I panden kan sugekoppen både køres i baner henover panden, men også gerne i baner opad, hvis muligt.
 6. Kør gerne på halsen også. Her startes lige over kravebenet, og køres i baner, på samme måde som i ansigtet, opad og gerne helt op til hagen.

 

Den kan bruges på hele kroppen

Sugekoppen findes i fire størrelser; til ansigt, arme (denne størrelse er også god til at løsne nakkespændinger med), mave, balder og lår. Så der kan sugekoppes alle steder.

Vi har også prøvet det på lårene. Her bruger vi str. 4. Det gør faktisk lidt ondt i starten, så bliver det varmt og så kan det godt kløe en lille smule. Det er som oftest også på lårene kroppen i sær samler affaldsstofferne. Det er også derfor, vi tit har en tendes til cellulite her. Og der kan sugekoppen i den grad afhjælpe og med stor ihærdighed få det til at forsvinde. Vi har set nogle helt fantastiske resultater. Men de resultater er også kommet med hårdt arbejde, dvs. brug af sugekoppen både morgen og aften.

HUSK HUSK HUSK

Undlad sugekop behandling på karsprænginger. Brug altid olie, når du bruger sugekoppen. Kør altid mod hjertet. Drik masser af vand efter en behandling, så du hjælper kroppen med at komme af med affaldsstofferne.

2 replies
 1. Simone Herp says:

  Kan sugekoppen også være med til at fjerne hudorme i ansigtet, eller har i en anden god løsning til dette? 🙂

  Svar
 2. Laura Ravnsborg K. says:

  Hej, tak for indlægget. Hvilke oplevelser har i med smerte i forbindelse med sugekops massage? Jeg vil så gerne prøve det, men er desværre lidt en kylling med sådan noget og har hørt det skulle gøre lidt nas i starten. Derudover ville jeg lige spørge om i vil anbefale andre sugekopper end sards? Har nemlig fundet frem til disse: https://perfect-body.dk/products/anticellulite-sugekop-appelsinhud men er ikke sikker på om det er bedre at investere lidt mere og så få noget man kender eller om de er fine nok?
  Tak på forhånd. Kh Laura

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.