Interview med The V Movement

Interview med pigerne fra The V – Josephine og Amanda 

Hvad er The V? 

The V er en moderne bevægelse, hvis største mission er at forbinde hvert enkelte menneske med sig Selv og skabe et stærkt og bevidst community, hvor vi sammen kan opløfte, hjælpe og inspirere hinanden og resten af verden. Der er intet mere kraftfuldt, intelligent og smukt end Dig i Dig. Derfor er The V en platform hvor man ikke kun modtager viden, men også får oplevelser og visdom integreret i krop og i sjæl gennem forskellige teknologier og metoder, som vi anser som gamechangers inde for den nye tid vi lever i. 

Vi afholder bl.a. Conscious Curated events og talks, såsom Kundalini Workshops og Paneltalks, hvor vi faciliterer forskellige ledere, lærere og mentorer inden for den professionelle spirituelle verden, med henblik på at man kommer som man er og forlader eventet endnu mere som man er.

Hvorfor startede i The V, og hvorfor lige nu? 

Fordi vores fremtid er i hænderne på vores nutid. Vi er efterhånden alle sammen enige om at tiden vi lever i lige nu er en urgency. Denne tid kræver i allerhøjeste grad at vi bliver bevidstlighedsgjort, så vi kan træffe humane, intelligente og bevidste valg for os selv, for vores medmennesker, børn og vores planet. 

Alt starter med Dig, i Dig. I din reneste essens, oplever du din dybeste sandhed, ro og styrke. Den skal blot aktiveres, embodies og deles med verden. Lykke er din fødselsret! Og Tiden er nu.

Hvordan mødte i hinanden? 

Vi mødte hinanden igennem arbejde, da Josephine arbejdede for Ganni. Dengang boede Amanda i New York og vores kommunikation var e-mail baseret, men allerede dengang føltes det meget familiært. Da Amanda flyttede hjem til København, blev vi meget hurtigt tætte. 

Hvad står The V for? 

Alt godt starter med V; da vi skulle finde navnet brainede vi længe på ord, der holder en høj frekvens. Venus, Vessel, Vehicle, Victory, Vision, Virtue, Vitality.

Har I altid været spirituelle? 

Ordet spirituel er blevet en lille smule hijacked og kan godt dele vandene. Spiritualitet breder sig over et stort stykke land, også på de mere subtile planer. Mange af de mest spirituelle mennesker betegner ikke sig selv som spirituelle, men er i virkelig stærk og direkte kontakt til deres Selv, mission og vision. Spiritualitet er den direkte oplevelse af Dig i Dig. Beyond Time and Space. Josephine har altid været meget åben, og kommer fra en mor som har delt sine indsigter og visdom, og derved åbnet op for en dybere verden. Amanda har tidligt haft oplevelser, der vidner om mere end hvad det blotte øje ser, og har altid følt sig kaldet til at lære mere om os som mennesker, og hvad vi i sandhed er og er i stand til. 

Hvem inspirerer jer, og hvorfor? 

Josephine: Jeg bliver inspireret af de mange kvinder vi arbejder med og møder igennem The V. Jeg er inspireret over modet og nysgerrigheden hos de kvinder som kommer til vores Talks og Workshops. At mærke at der er en spirerende interesse for spiritualitet og se at de er kvinder i alle aldre og typer. At høre deres historie og hvad der har bragt dem hertil, synes jeg er så inspirerende for det arbejde, vi laver.

Amanda: Jeg er inspireret af min lærer Guru Jagat, som driver RA MA Institute for Applied Yogic Science and Technology. Hun er en force uden sammenligning, og udbreder Kundalini Teknologien til så mange og har fået det ud på gaderne og er virkelig med til at ændre folks liv på så dybt et plan. 

Hvad er fremtidsplanerne for The V? 

Til efteråret har vi et fantastisk lineup, der bl.a. byder på et City Business Retreat, med fokus på at skære igennem al frygt der måtte afholde os for at opleve og leve ud fra vores dybeste potentiale. Det bliver en weekend i dyb praksis hvor vi skal aktiveres, accelerere, og mærke at der ikke er en mere empowering følelse end Dig i Dig. Vi lever i en ny tid og der har så stærkt brug for at vi sammen co-creater en verden drevet af kærlighed, kreativitet og bevidsthed. Det lever inden i os alle sammen, det skal blot vækkes og det er bl.a. det man kommer til at opleve til City Retreatet. Vi har samlet en række banebrydende lærer og ledere til at dele deres visdom og metoder. Derudover afholder vi også en Serious Sustainability Paneltalk, med nogle fantastiske pionerer inde for bæredygtighed, hvor vi kommer til at gå ind i sagens kerne af et af tidens mest hypede ord “sustainability” langt ud over greenwashing.  

Praktiserer I hver dag? Og hvordan formår I at finde tid til det? Kan I komme med nogle gode råd til, hvordan man holder det ved lige og gør det til en del af dagligdagen? 

Vi praktiserer hver dag. Det er crucial for det arbejde vi laver, at vi har en solid praksis hvor vi hver dag tuner ind med vores højeste og dybeste selv og slipper det der ikke tjener os. Vi finder tid til det ved at prioritere det, som med alt andet. Om man måtte føle at man havde mindre tid om morgenen er der ikke andet for end bare at stå 20/30 minutter tidligere op. Der er meget “frygt” omkring at få for lidt søvn, men hvis du står 30 minutter tidligere op for at lave Kundalini Yoga, med vejrtrækningsøvelser, fysisk yoga, mantra og meditationer får du langt mere energi end hvis du havde snoozet de 30 minutter ekstra. 

Amanda er Kundalini Yogi lærer, og det er derved et must som lærer at have en daglig praksis for at kunne bevare et neutralt space. Hun har dyrket en længere Kundalini praksis hver dag i over et år, bestående af Kundalini Yoga og Mediation. 

Josephine, har en kortere praksis og laver en blanding af Kundalini og en guidet meditation. Det aller vigtigste er at vælge en metode der virker for dig. Du skal mærke en forbedring i din energi og i dit humør. Hvis du ikke får en oplevelse den første uges tid, så prøv noget andet! For at få hul på og lyst til at starte en praksis er det the key, at du rent faktisk får en oplevelse af det. I starten kan det være en god idé at starte med en kortere praksis på 10-15 min. med nogle udstræk, vejrtrækningsøvelser og en kort meditation og så slowly but surely bygge den op, jo mere din kapacitet strækker sig. 

Hvad er jeres bedste råd, hvis man gerne vil blive klogere på det spirituelle? Og udfolde sin spiritualitet? 

Kom forbi et The V event! Vi er her for at facilitere og åbne op for en verden der for nogen kan synes overvældende grundet al det den besidder. Vi skaber community og et stærkt netværk mellem mennesker på tværs af alder og baggrund, hvor magiske relationer opstår. At praktisere og lære sammen er den stærkeste måde at skabe sammenholdsfølelse og vi har brug for opløftende, stærke og selvstændige relationer mere end nogensinde før. Følg os inde på @thev_movement, for upgrades og updates om alt fra Måne cykluser, til vejrtrækningsøvelser, Mantra DJ-hits og daglige praksis-features! Der er nok at tage fat på indenfor dette univers, du kan ikke dække det hele på én gang, så dyk ned i det område der fanger dig og nørd løs! Lyt til podcast, læs bøger, research på nettet og afprøv på egen krop. 

Kærlige hilsner Josephine og Amanda.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.