Jaderuller. Virker den virkelig?

Den smukke jaderuller har mange gode funktioner

En smuk grøn anbefaling

Vi har begge brugt jaderuller i lang tid og efter fantastiske resultater og gode oplevelser, så vil vi gerne dele den med dig.

Den passer til alle hudtyper, og er kendt for at trække dårlig energi ud. Samtidigt styrker du dit cellevævet og på sigt vil du kunne mærke og se en opstrammende effekt på din hud. Du opnår en smuk glød, og øget blodgennemstrømning. Hav evt. din jaderuller i køleskabet. Når din jaderuller er kølig opnår du nemlig en opkvikkende fornemmelse.

Den smukke sten

Jaderullen stammer oprindeligt fra Kina, hvor den er blevet brugt i århundreder. Stenen anses som den mest hjertelig af alle grønne sten. Den afgifter både krop og sind og bringer ro på tanker.

Den er både blevet brugt til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Vi kalder det for ansigtsstyrketræning, da du stimulere, opstrammer og afgifter dine muskler. Ved at bruge jaderulleren kan du forebygge mod: uren hud, hævelser, rødme og dårlig energi. Det er nemmere, end når “skaden” er sket.

Den har som sagt en egenskab til at trække dårlig energi ud. Så den efterlader dig med en følelse af lethed og fornyelse. Den mindsker også varme, rødme, og gør dine porer finere. Den lindrer ved allergiske reaktioner, både ved næse og øjne. Hvis du er forkølet og har tilstoppet bihuler, så afhjælper den også dette. Efter rygestop er den også genial til at få gløden tilbage til din hud.

Vi synes begge den er meget smuk bare at have liggende og pynte på hylden J

Sådan har vi brugt den

Vi har både brugt jaderulleren morgen og aften. Det er vigtigt, at du har en hel ren hud, når du bruger den. Den er super effektiv, hvis du bruger den ovenpå din serum eller ansigtsolie. Det produkt du har på din hud, imens du ruller, trænger nemlig dybere ned i dine hudlag. Om morgen er den god til at formindske hævelser, især rundt om øjnene. Med vores allergi kommer vi ofte ud for at have hævede øjne om morgenen, og så hjælper jaderulleren os. Det virker allerbedst, hvis den har ligget i køleskabet, så den er kølig, når du bruger den. Du kan rulle løs i 5-10 min, også på halsen, da der også her sidder mange spændinger.

Plej din jaderuller

En sidste vigtig detalje er rengøring af jaderulleren. Du skal tørre den af med en våd klud hver gang du har brugt den. Hvis du vil gøre den ekstra rent eller du har lånt den ud til en veninde, så læg den i saltvand natten over. Den renser og fjerner energierne. Opbevar den gerne i din æske, så den ikke får sollys.

Vi håber, at denne anbefaling kan hjælpe dig, eller være med til at forebygge. Du kan købe jaderullen her.

3 replies
 1. Katrine Berg Sommer says:

  Jaderullen fra spashop har ikke en lille rulle til øjenomgivelserne, er det træls? eller overlever man? 🙂

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Katrine,
   Jeg har den fra SpaShop og synes den er fin nok. Jeg ruller bare mere forsigtigt omkring øjenområdet og faktisk nogle gange stille og roligt hen over lukkede øjne. Så jeg overlever 😉

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.