Julegaveidéer

Juletiden nærmer sig så småt, og vi begynder at se frem til kvalitetstid med familie og venner, lækker mad og god stemning. Noget af det dejligste ved julen er at forkæle de mennesker, vi holder af. Derfor har vi samlet en masse Miild julegaveidéer, som måske kan inspirere dine julegaveindkøb. God fornøjelse. 


Til moderen 

Vi synes, de kære mødre rundt omkring skal forkæles lidt ekstra. Måske ville din mor blive glad for vores Flawless Skin To Go Kit? Vi har samlet dette kit, der gør det nemt at løbende kunne friske op for en fejlfri base dagen lang – få produkter gør det meget simpelt.Husk at vælge den farve du ønsker at modtage i dit Flawless Skin To Go Kit. Concealer duoen findes i tre varianter; Light Ample til den lyse hud, Medium Boon til en mere glødende hud og Dark Repose til en hud med masser af glød.
Kittet indeholder: Concealer Duo, Facial Mist, Blender Brush.
Produkterne har en værdi af 650 kr., men kittet kan købes for bare 530 kr. 


Til faderen 

Det kan godt være lidt sværere at finde den perfekte gave til far. Måske en Facial Oil til lidt selvforkælelse i de kolde måneder, kunne være noget for ham. Vidste du, at den også kan bruges som olie til pleje af skægget? 
Vi anbefaler Facial Oil No 2, da dens konsistens er en smule lettere. 
Facial Oil No 2 kan købes til 390 kr.  


Til veninden 

Forær din veninde en smuk håndlavet bronzer. 01 Apricity giver med sine smukke kobberkorn den lækreste glød. Hver bronzer er helt unik. Bronzeren koster 370 kr. 
Hvis hun skal forkæles lidt ekstra, kan du vælge at købe vores Signatur Kit, der både indeholder 01 Apricity og Multi Cheek Brush til at påføre produktet med. Værdien af kittet er 590 kr., men du kan købe det på Miild.dk til 490 kr. 


Til kæresten 

Det er på tide at få alle, mænd såvel som kvinder, med på skincarebølgen. Forær din kæreste et luksuriøst All You Need  Kit og gør processen nemmere for ham eller hende. Kittet indeholder en rens, en creme, et serum og en olie, og du vælger helt selv, om det skal passe til den tørre eller kombinerede/olierede hud. Hele hærligheden samles i en lækker økologisk beauty bag. Ren forkælelse.
Værdien af disse kits er 1750 kr., men på Miild.dk kan du købe dem til 1190 kr.


Værtindegaven

Er du på udkig efter en værtindegave til en af julens mange festlige forsamlinger, så har vi det helt rigtige til dig her. Vores Lip Gloss 01 Posy (som betyder buket, helt perfekt som værtindegave) har den fineste diskrete farve og giver ikke bare læberne et smukt shiny look, men plejer dem også med de gode ingredienser, den er lavet på. 
Lipglossen er en Limited Edition kan købes for 220 kr. på Miild.dk. 


Mandelgaven

Mandelgaven er altid tricky, da den skal passe til hele selskabet, men frygt ej, vi har den perfekte løsning her. 
Skin & Lip Care er den perfekte vintergave til enhver. Den kan bruges til de sprukne læber, tørre plamager i ansigtet, knoer der udtørrer og sprækker i kulden, eller hundepoter, der irriteres af de saltede veje. Der er ikke nogen, der ikke kan bruge dette dejlige produkt.
Skin & Lip Care kan fås til 140 kr. 

Vi håber du fandt inspiration til juleindkøbslisten.

Kærlige hilsner, 
Miild


Læs mere om vores hudpleje produkter her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.