Lidt om livet som kvindelig iværksætter

Tag springet som kvindelig iværksætter

 

I denne video snakker vi om at være kvindelig iværksætter, samt om vores vores proces fra idé til handling.

Vi fortæller lidt om, hvordan det har været at udvikle vores makeup kollektion, om en af vores nøglepersoner Tina Søgaard fra House of Cosmetics samt nogle af de udfordringer vi har mødt.

Livet som iværksætter er spændende og der er ikke en dag, der ligner hinanden. Vi er så stolte over den makeupkollektion, vi har udviklet.

Vi vil gerne være en inspiration for andre kvinder, der har en lille iværksætter i maven. Vi ved godt, det som udgangspunkt ikke ligger til den kvindelige natur at springe ud som iværksætter. Som iværksætter har du en hverdag uden så meget struktur, mange udfordringer og ofte ender du på dybt vand.

Tal fra Erhversstyrelsen viser at der er langt færre, der forsøger sig som kvindelig iværksætter. De  holder ikke lige så længe i den hårde branche som mænd.

“Egentlig er de mindst lige så gode som mænd. Hvis vi korrigerer for, at de oftere end mænd starter noget indenfor detailbranchen, der har en kortere levetid, så er de på niveau med mændene, når de starter noget op”, siger Kim Klyver, professor og Ph.d. ved Institut for entreprenørskab og relationsledelse ved Syddansk Universitet. Der er desværre bare ikke særligt mange kvinder, der tør starte op.

Vi har også været ude på dybt vand, vi har ligget vågne om natten, været frustreret og tænkt: Kan vi klare den? Men det kan vi. Vi har erfaret, hvor vigtigt det er at have det rette team omkring sig. Vi har et team, der supplerer os så godt, så der, hvor vi ikke er så stærke, har vi en i vores team eller omgangskreds, der kan hjælpe os.

Hvis du har brug for inputs eller råd er du meget velkommen til at skrive til os. 🙂

4 replies
 1. Helen Dögg says:

  Smukke smukke piger!!
  I am so excited for you guys and proud of you two!!
  Hugs and kisses fra Island 🙂

  Svar
 2. Sarah Maria Joost Larsen says:

  Som jeg også skrev på et indlæg på instagram, så tager jeg virkelig hatten af for at i tog springet og blev iværksættere, det er så vildt at i allerede er kommet så langt:-) Det har været så spændene at følge det fra allerførste spadestik og glæder mig så meget til at jeres smukke produkter kommer ud på markedet.

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Hej Sarah. Det er vi glade for at du fortæller os, det er altid dejligt at få at vide.
   Vi glæder os også helt vildt til at dele endnu mere med dig, og ikke mindst til vores lækre produkter kommer ud.. 🙂 Tak for dine tanker <3

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.