Tutorial med et lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard

 

Vi elsker multi-funktioner. Vi elsker at lege med makeuppen, og vide at der ingen regler er. Bare være kreativ og lade fantasien få frit spil. I dag har vi brugt multifunktioner til at lave et lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard.

Vi har på nuværende tidspunkt udviklet to produkter med shimmer, og disse to produkter har om nogle multifunktioner.

Hvilke produkter har vi brugt til dette look?

Vores Highlight Gloaming er gylden i undertonen og består af de fineste shimmer mica korn. Dette gør at den sagtens kan bruges til hverdag, og den blender smukt ind i huden uden at sætte sig i linierne, hvis man har dem.

Den kan bruges til at fremhæve de områder, som vi ønsker skal ses mere og skabe form i ansigtet. Dvs. det er fint at lægge den på kindben, under brynet og på overlæben. Og er du til shimmer i dine øjenskygger, så er det netop dens multifunktion, at den sagtens kan bruges som øjenskygge.

Derudover har vi vores Bronzer Apricity, der indeholder små shimmer kobberkorn. Den kan selvfølgelig bruges som solskinspudder og give en smuk glød til huden. Den kan placeres, lige under kindbenet og op med tindingen, så den også skaber form i dit ansigt.

Du kan også (taaaa daaa) fange de små fine kobberkorn med din øjenskygge pensel, og placere dem på dine øjenlåg. Det er smukkere end smukt. Hvis du først fanger kobberkornene på din pensel, og derefter sprayer med en facemist uden parfume, så får du farven endnu mere intens.

Et lækkert sommerlook på Laura Lundsgaard

I denne video viser på disse to produkters multifunktioner på søde Laura Lundsgaard, der netop rejse en del og derfor elsker, når hun kan bruge sine produkter til mere end en ting. Hun bad os om nogle makeup fif, og derfor lavede vi et par videoer med hende, da vi netop tænkte, det kunne være, du også synes, det kunne være sjovt med et par tips og tricks. Se med og lad os høre, hvad du synes.

     

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.