Lav din egen scrub

Vi hos Miild elsker vi simplicitet. I dette blogindlæg vil vi fortælle dig hvordan du kan lave en scrub med ting du sikkert allerede har hjemme hos dig. Det er dejlig nemt og samtidig et lille DIY-projekt.

Hvorfor kan det være en god ide at eksfoliere huden? En scrub fjerner døde hudceller. Det gør det nemmere at rense porer. Huden bliver stimuleret og forbedre blodgennemstrømning imens skincare produkterne kan penetrere huden bedre.

Hvor tit må man gøre det? Selvom en scrub kan gøre noget godt for huden er det også stressende for den. Derfor skal du maks. lave det en gang per uge. Udover det er det vigtigt at give huden fugt og ro til at regenerere sig, for at få et optimalt resultat: sund og glødende hud.

Hvad skal du bruge?

 1. Facial Oil No. 1 eller No. 2.
 2. Kaffegrums.

Tag en lille skål, tag et par pump olie og bland det med dine kaffegrums. Du kan enten bare bruge dine fingre eller en lille ske, det er helt op til dig. Nu er scrubben klar til brug. Lave bløde cirkel bevægelser for at aktivere blodgennemstrømning og fjerne de døde hudceller. Vask det af med noget lunt vand eller en blød våd klud.

Olien i mixturen gør at fugt og pleje bliver tilføjet til huden med det samme og beroliger huden i samme omgang. Nu kan du sikkert mærke en lækker forskel til huden før .

Vi håber din dag byder på en masse selvforkælelse.

Læs mere her og bliv inspireret af vores multifunktionelle Facial Oil.

2 replies
 1. Louise Bothmann says:

  En rigtig god idé med hjemmelavet skrub. Men tænker at afløbet ikke har godt af det:-( i store mængder, og der skal jo en del til en hel krop. Er det noget I har tænkt over?
  Hilsen Louise

  Svar
  • Lis says:

   Hej Louise,

   Tak for dit spørgsmål. Det er jo meget relevant og derfor kommer vi også til at tilføje dette svar i blog indlægget efterfølgende.
   Det bedste er at børste kaffegrumset af over en skraldespand inden du vasker det af. Hvis du har svært ved at gøre det med hånden, kan et lille stykke papir hjælpe med at fange de små korn. For at være helt sikker at intet kaffegrums kommer i afløbet, så kan du også lægge et genanvendeligt kaffefilter i vasken til når du skyller scrubben af.
   Håber disse råd kan hjælpe! Og hvis du finder en anden smart måde at gøre det på, må du rigtig gerne dele det med os.

   Kærligt Miild kram – Lis

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.