Lipgloss – 01 Posy

Vi har endelig lanceret vores længeventedelipgloss – 01 Posy. Den er en limited edition lipgloss lavet på plejende ingredienser som ricinusolie og sheasmør. Den fungerer på den måde både som lipgloss og læbepleje. Den har en let, cremet og smørblød konsistens og giver læberne en smuk glossy finish uden at klistre.  

Som sædvanligt tænker vi på produktets multifunktionalitet, og derfor er der faktisk flere end en måde at bruge 01 Posy på. 


Læber

Den selvsagte måde at bruge sin lipgloss er selvfølgelig på læberne. Vores Lip Gloss 01 Posy har en smuk diskret ferskenfarve, der tilpasser sig og fremhæver din naturlige læbefarve. Byg den op med flere lag for større farveintensitet. 
Hvis du vil have lipglossen til at holde længst muligt, så start med at påføre et tyndt lag concealer 


Kinder

Du kan også bruge din lipgloss som smuk cremet blush. Placer tre pletter med applikatoren på æblekinden og blend ud med fingeren eller en Skin Blender Brush. Kinderne efterlades smukt rødmende med lidt shine, som havde du lige påført highligther. Vi elsker det. 
Hvis du vil øge holdbarheden, foreslår vi, at du starter med et lag lipgloss, herefter et lag bluse efterfulgt af et sidste lag gloss.


Øjne

Vores Lip Gloss 01 Posy kan også bruges på øjenlågene som en glossy skygge. Det fremhæver en hver øjenfarve super smukt, og giver et frisk, feminint udtryk. Brug enten fingrene eller blend produktet ud med en Eyeshadow- eller Blender Brush. 

Prep øjenlåget med concealer og en lys pudder eller øjenskygge for at få øjenlåget til bedre at gribe produktet og farven til at stå ekstra frem. 

Vi håber, I har mod på at prøve nogle af vores tips af – husk 01 Posy er limited edition.

Er du vild med multifunktionelle produkter? Så se her hvordan du kan bruge vores blush på flere måder. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.