En af makeup branchens hemmeligheder

Hør lidt om makeup branchens hemmeligheder

Vi ved alle har hemmeligheder og nogle er nemmere at leve med end andre. I dette videoblog kommer vi ind på en makeup branchens hemmeligheder.
Hvorfor handler det så meget om penge? Hvorfor tager producenterne ikke ansvar. Hvorfor bliver reglerne ikke overholdt.
Vi er meget frusteret over det stadig er lovligt at bruge mineralske olier, da disse er udvundet af petroleum, der er kræftfremkaldende. Vi har begge oplevet meget voldsomme reaktioner ved brug af mineralske olier i produkter.
Vi er skuffet over den manglende gennemsigtighed for dig som forbruger, men endnu mere skuffet og forarget over at store firmaer, nogle som man stoler på, på trods af reglerne stadig bruger ulovlige konservering, CMR stoffer, PHMB osv.

Del gerne dine tanker med os omkring dette emne.

2 replies
 1. Sarah Maria Joost Larsen says:

  Som kvinde og nybagt mor, kan man godt sidde og blive frustreret over, at det er sådan en jungle når man køber make-up og for den sags skyld hudplejeprodukter. Man vil gerne have så rene produkter som muligt, men som “almindelig” kvinde kan det være rigtig svært at finde rundt i denne verden – derfor er det enormt spænde at følge jer og læse/se jeres indlæg da det tager den almindelige forbruger med om bag kulissen og hjælper os forbrugere til at forholde os kritisk til det vi putter i ansigtet.

  Glæder mig til at følge jeres rejse <3

  Svar
  • Tanja Gregersen says:

   Hej Sarah,
   Det er dejligt at høre dine tanker. Og dejligt at du faktisk føler, vi gør det mere overskueligt for dig at finde rundt i denne beauty verden. Det er så vigtigt for os.

   Det er skønt at vide, du følger med. Vi glæder os til at dele Miild med dig.

   Kh Tanja

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.