Makeup til rosacea hud – sådan dækker du det bedst

Vi vil gerne vise dig, hvordan du laver en makeup til rosacea hud. Ea som er vores søde model, har ren faktisk en blanding mellem rosacea og psoriasis. Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden som ses ved rødme. Psoriasis er præget af røde tørre pletter, der kommer til udtryk i små områder på huden, hvilket gør huden tør og svær at lægge en flot makeup på.

Generelt er det enormt vigtigt, når du skal lægge en flot makeup, at du starter med en god base. Men det er især vigtigt, hvis man har en hud, der kræver mere opmærksomhed og pleje, derfor også til makeup til rosacea hud.

Følgende produkter og pensler er brugt

01 Light Ample – Concealer Duo

02 Light Plus Windy – Mineralpudder

02 Beige Aura – Blush

01 Kabuki

02 Skin Coverage Brush

03 Multi Cheek Brush

Step by step

  1. Start med at lave en god base med en masse fugt. Her har vi brugt en vores Skinlove produkter som er uden parfume. Vi arbejder det hele godt ind i huden.
  2. Derefter påfører du concealeren med vores Skin Coverage Brush. Brug den på din hud som en slags foundation (med høj dækkeevne). Dup den blidt på huden.
  3. Kom derefter vores mineralpudder ovenpå. Her er det vigtigt, du også dupper den på, fordi vi ønsker en høj dækkeevne, for at minimere rødmen og fiksere makeuppen hele dagen.
  4. Efter at have lagt en flot base er det smukt at få lidt farve tilbage i kinderne. Her har vi valgt et bruge 02 Beige Aura, som har en brunligt undertone og dermed ikke bluser kinderne op igen, men blot giver dem en smuk naturlig glød.

Vi håber, at denne guide til makeup til rosacea hud har givet dig inspiration til, hvordan du kan skabe et smukt look, trods nogle hudmæssige udfordringer.

Makeup er for alle ♡ Det handler bare om at finde ud af, hvad der passer lige præcis dig og din hudtype bedst.

Skulle du have nogle spørgsmål eller kommentarer til dette indlæg, så er du altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig ♡

Se her vores makeup til en moden hud 

1 svar
  1. Gitte says:

    Hvor er det en fin makeup. Jeg har selv en meget sensitiv hud som reagerer voldsomt på konserveringsmidler i dagcremer. I dag bruger jeg kun Decubal ansigtscreme 18% fra Apoteket som jeg kan anbefale. Den er en super god base til makeup og mat. Af jeres produkter bruger jeg i øjeblikket cover under øjnene og er fuldt tilfreds med dette produkt. Jeres videoer skal I have stor ros for – de guider os forbrugere igennem teknikker og anvendelsesområder.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.