Miild blev udviklet fordi…

Hvorfor Miild makeup?

Vi har begge brugt meget tid på at lede efter makeupprodukter, vi kan tåle. Vi har søgt på nettet. Vi har været ude i butikker. Vendt og drejet produkter i håbet om, at finde noget vi kan tåle og bruge i tryghed. Vi har begge fået diverse makeup-produkter testet af læger og alternative behandlere – men uden gode resultater.

Vi synes, det er ærgerligt, at kvinder som os ikke kan bruge makeup uden at skulle være nervøs for allergiske reaktioner. Engang vidste vi aldrig om vi fem minutter efter at have lagt makeup stod i en ærgerlig situation med røde, irriterede og kløende øjne. Vi synes også, at det er ærgerligt, at kvinder der gerne vil tage et renere og mere bevidst valg, hvad angår makeup, ikke har muligheden for det.

“Det var som om, at hver gang vi troede, vi havde fundet et nyt og renere makeupmærke, blev vi skuffede. For når vi gik i dybden med ingredienslisten, kunne det eksempelvis være tilfældet, at det givne produkt indeholdt ingredienser, vi ikke havde lyst til at komme på huden. Endnu mere skuffende var det ofte slet ikke så økologisk som det blev lovet.”

En følelse af afmagt, skuffelse og frustration blev pludselig til motivation for os. Vi ville udvikle noget selv! For hvorfor ikke, tænkte vi?

Vi har et valg – og det valg blev for os at gøre noget aktivt ved problemet. Vi har altid haft en følelse af, at vi skulle lave noget sammen en dag. Vi havde bare aldrig forestillet os, det skulle være noget så stort, som at udvikle vores eget makeupmærke. Men nu er vi gået igang med at skabe Miild !

Læs vores svar til FAQ her

5 replies
  • Tanja Gregersen says:

   Ja, det er rigtigt. 🙂 Det tager lang tid at udvikle en makeup kollektion, vi går i dybden med alle detaljer. Lige med vores makeup er det en lidt længere proces, da vi har høje krav til ingredienserne og det vi har udviklet, er unikt og ikke set på markedet før.

   Svar
   • Anne says:

    Det lyder bare så spændende. Jeg må have tålmodighed. Dejligt at være Miild Member. Tak for Jeres mail i søndags – jeg lærte noget nyt.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.