Miild Concealer – en forbrugerfavorit

Vi har en stor nyhed, som vi er meget beærede over at kunne dele med jer. Vores elskede Miild Concealer Duo er i år nomineret til Danish beauty awards Forbrugerpris. 

At være nomineret til netop Forbrugerprisen er særligt specielt for os. Den adskiller sig enmlig fra de resterende kategorier, idet det er JER der bestemmer, hvem der skal vinde. Det produkt der vinder prisen er det I elsker allermest. 

At det er vores Concealer Duo, der er nomineret netop i år, er et kæmpe klap på skulderen, da vi nogle måneder tilbage kunne løfte sløret for en ny og forbedret version af produktet. Vi har som I ved optimeret emballagestørrelsen, så den passer bedre til produktet og herved minimeret spilmaterialet markant. Mængden af produkt er det samme, men emballagen er blevet mindre. Den er stadig lavet af 70% genbrugspap, men vi bruger altså endnu færre af planetens ressourcer med vores nye relancerede Concealer Duo, der ud over at være mere bæredygtig også er gået fra almindelig til økologisk sheamsør. 

En af vores absolutte yndlingsting ved Concealer Duoen er hvor alsidig den er. Den kan benyttes til både spotdækning, et let, airbrushed look, hvor hudens naturlige tekstur får lov at skinne igennem og et fuldt coverage look. Det hele afhænger af, hvordan man benytter den. 

Vi håber sådan de af jer, der har prøvet den og er glade for den, har lyst til at stemme. Det kan i gøre via linket her.

Måske de af jer, der endnu ikke har prøvet den, er blevet nysgerrige? Hvis det er tilfældet, kan i via postet her blive guidet til de forskellige måder at bruge concealeren. I kan også læse mere om produktet her

Kram 
Miild 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.