Miild Skinlove – alt du behøver at vide

Kunne du tænke dig at blive klogere på vores nye Skinlove kollektion? Vi gennemgår hvert produkt og uddanner dig i fremgangsmåde, effekt og rækkefølge. 

Alle vores Skinlove produkter er veganske og har hver et højt økologisk indhold. Se det præcise %-indhold under hvert Skinlove produkt på miild.dk 

Find din Skinlove routine her:

Cleansing Gel 

Vores Cleansing Gel er en dybderensende gel med beroligende og plejende egenskaber. Den er god til dig med kombineret, fedtet og tendens til urenheder. Den efterlader huden ren og smidig. Den kan bruges både som øjenmakeup- og makeupfjerner.

Fremgangsmåde  

Du kan enten vælge at pumpe 1-2 pump ud i hånden, blande med lidt vand, for at aktivere vaskeaktiverne, så det begynder at skumme og derefter påfører det i ansigtet og kører rensen rundt i små cirkelbevægelser indtil din hud er renset. Dette anbefaler vi du gentager, så du renser din hud i alt to gange.

Du kan også tage 1-2 pump direkte på huden og fordele rensen i cirkelbevægelser og derefter komme vand på. Når produktet kommer i kontakt med vand aktiveres vaskeaktiverne og den begynder at skumme. Dette anbefaler vi du gentager, så du renser din hud i alt to gange.

Et lille tip: Vi anbefaler at bruge en fugtig vaskeklud til at fjerne rensen med, så du undgår for meget vandspild.

Fordelene ved Cleansing Gel 

Indeholder glycerin og andre fugtgivere, som hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance efter brug. Indeholder Betain, der bidrager til at opretholde hudens naturlige kollagen. Key ingredienser i produktet er Aloe vera ekstrakt, Hvede protein og Betain. 

Cleansing Cream 

Denne Cleansing Cream er en mild rens, der passer til en sensitiv, tør og sart hud. Den er samtidig god til dig med rosacea og psoriasis. Den er lavet på plejende og milde ingredienser, der efterlader huden renset, uden at være udtørrende. Den kan bruges både som øjenmakeup- og makeupfjerner.

Fremgangsmåde

Du kan enten vælge at pumpe 1-2 pump ud på en vatrondel og nænsomt fjerne makeuppen uden at gnubbe indtil alt makeup og snavs er væk. Ved at rense på denne måde skåner du din hud, hvis den er meget tør og sart. Vi anbefaler at gentage dette, så du renser din hud to gange.

Du kan også vælge at bruge denne rens i sammenspil med vand. Gør du dette anbefaler vi, du tager 1-2 pump ud i hånden og fordeler og massere cremen ind i din hud. Derefter tager du en fugtig vaskeklud og fjerner rensen, makeup og snavs. Vi anbefaler at gentage dette, så du renser din hud to gange.

Et lille tip: Vi anbefaler at bruge en fugtig vaskeklud til at fjerne rensen med, så du undgår for meget vandspild.

Fordelene ved Cleansing Cream 

Fjerner makeup og samtidig indeholder den aloe vera ekstrakt og andre fugtgivere for at mindske hud irritation efter brug. Indeholder sheasmør, som hjælper med at bevare fugten og elasticiteten i huden. Key ingredienser i produktet er Aloe Vera ekstrakt, Sheasmør og E-vitamin. 

Facial Serum 

Denne Facial Serum er en sand fugtbooster af en serum. Den er lavet på to typer af hyaluronsyre, som udglatter fine linier samt binder og bevarer fugten i huden. Den kan bruges af alle og giver glød, næring og ensartethed.

Fremgangsmåde

Fordel 1-2 pump i ansigtet og ned på din dekolletage. Du kan enten smører det blidt ud på huden eller fordele pumpene i håndfladerne og presse det ind i huden.

Et lille tip: Fordi denne serum har en udglattende effekt, så fungerer den også som en primer under makeuppen.

Fordelene ved Facial Serum

Denne Facial Serum indeholder to typer af hyaluronsyre (filler-effekt og anti-age effekt), samt Betain, der hjælper til at bevare hudens fugtbalance og dens key ingredienser er Hyaluronsyre, Agurkeekstrakt og Mandelekstrakt. En fugtbooster uden lige! 

Facial Cream 

Denne Facial Cream er en plejende og nærende ansigtscreme. Den passer til alle hudtyper og alle aldre. Den balancerer og beskytter huden. Kombinationen af sheasmør, kokosolie og algeekstrakt gør, at cremen er fugtgivende med anti-age egenskaber.

Fremgangsmåde

Fordel 1-2 pump i dit ansigt og ned på din dekolletage. Arbejd den gerne ind i din hud med lette cirkelbevægelser. Vi anbefaler både at bruge den morgen og aften.

Et lille tip: Hvis du i perioder føler din hud er meget tør, så bland ansigtscremen med 1-2 dråber olie og tilfør på den måde ekstra fugt til cremen.

Fordelene ved Miild Facial Cream

Den indeholder e-vitamin og sød mandel olie, som er naturligt rig på vitamin A, B, B2, og B6. Derudover indeholder den ekstrakt fra brunalge som naturligt indeholder omega 3-6-9 fedtsyrer og forebygger tidlig aldring, samt sheasmør, der hjælper med at bevare hudens fugt efter brug. Key ingredienserne i dette produkt er Sheasmør, Sød Mandelolie, samt Algeekstrakt. Og… den kan bruges af alle! 

Facial Oil No. 1 (Tør og sensitiv hud)

Denne ansigtsolie er plejende, beskyttende og reparerende. Oliens egenskaber passer godt til en sensitiv, sart, tør og irriteret hud. Lider du af psoriasis eller rosacea er denne olie også til dig. Den beroliger og fugter huden i dybden. Kombinationen af mandel-, jojoba- og granatæbleolie giver din hud næring og glød.

Fremgangsmåde 

Du kan bruge denne olie på flere måder alt efter, hvad du forbinder med velvære. Du kan enten komme 1-2 pump ud i dine håndflader, varme olien op i dine håndflader og presse den ind i huden. Du kan også komme 1-2 pump på dine fingerspidser og massere den ind. Hjælp gerne olie ind med et par dråber vand, da den så har lettere ved at penetrere huden.

Et lille tip: Brug olien sammen med en Gua Sha og oplev dermed, at du arbejder olien endnu dybere ind i huden – samtidig med du afspænder dine ansigtsmuskler.

Fordelene ved Facial Oil. No.1

Den indeholder Hybenrose olie som er naturligt rig på omega-6 fedstyrer, hindbærfrøolie som er naturligt rig på omega-3 og omega 6 fedtsyrer, samt e-vitamin. Key ingredienser i dette produkter er sød mandelolie, Ricinusolie og Granatæbleolie. 

Facial Oil No. 2 (Kombineret og olieret hud)

Denne ansigtsolie er en plejende og nærende olie, hvis egenskaber passer godt til en sensitiv, olieret og kombineret hud, der har tendens til urenheder. Den beroliger og beskytter huden og trænger hurtigt ind. Kombinationen af mandel-, jojoba- og vindruekerneolie giver din hud næring og glød.

Fremgangsmåde 

Du kan bruge denne olie på flere måder alt efter, hvad du forbinder med velvære. Du kan enten komme 1-2 pump ud i dine håndflader, varme olien op i dine håndflader og presse den ind i huden. Du kan også komme 1-2 pump på dine fingerspidser og massere den ind. Hjælp gerne olie ind med et par dråber vand, da den så har lettere ved at penetrere huden.

Et lille tip: Brug olien sammen med en Gua Sha og oplev dermed, at du arbejder olien endnu dybere ind i huden – samtidig med du afspænder dine ansigtsmuskler.

Fordelene ved Facial Oil No. 2

Facial Oil No. 2 er rig på omega-3 og omega-6 fedstyrer. Den indeholder A, C og E-vitamin, samt antioxidanter og vitamin B1, B2 og B6. Key ingredienser i dette produkt er Jojobaolie, Hybenroseolie, Vindruekerneolie.

Skinlove Rækkefølge 

1) Cleansing Gel / Cleansing Cream 

2) Facial Serum 

3) Facial Cream blandet med olie eller… 

4) Facial Oil No. 1 / Facial Oil No. 2 

Læs mere om vores Skinlove hudpleje ingredienser her

20 replies
 1. Mette Hyldal says:

  Jeg er 46. Jeg har lidt tørre kinder, panden kan godt fedte lidt. Ingen urenheder. Hvilke produkter skal jeg vælge?

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Mette, så vil jeg anbefale dig følgende:

   – Facial Serum
   – Facial Cream
   – Facial Oil No. 2

   Og ud fra din beskrivelse af din hudtype, vil jeg mene at du kan bruge begge vores renseprodukter: Cleansing Gel og Cleansing Cream.

   Cleansing Gel er til dig, der godt kan lide den skummer lidt op og blandes med vand. Den renser mere i dybden, hvor Cleansing Cream er en Cream du kan bruge uden vand og som giver mere fugt. Giver det mening?

   Håber du finder den, der passer bedst til dig og dine ønsker.

   Kærligst Camilla

   Og ift. rens, så lyder det faktisk til ud fra din beskrivelse af din hudtype, at du kan bruge begge Cleansing produkter vi har.
   Det kommer an på hvad du er mest til

   Svar
 2. GITTE PEDERSEN says:

  Jeg er i tvivl om min hudtype og dermed hvilke produkter jeg skal vælge. Hvor/hvordan får jeg fastlagt det?
  Vh Gitte

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Gitte,

   Hvis du er i tvivl om din hudtype, kan du få den scannet eller blot læse på produkterne og se, hvilket udsag du synes passer bedst til din hudtype.
   De fleste kosmetologer er ret dygtige til at hjælpe med at analysere ens hudtype. Men du ved slet ikke om du har tendens til tørhed? Sensitivitet? Fedtet eller med udbrud?

   Kh. Camilla

   Svar
 3. Kimmi says:

  Normalt blandet jeg min ansigts crem med olie…
  Kan man også det med jeres produkter eller ligger det en film på huden, som jeg kan se i skriver, hvis man tager olien på først?

  Mvh kimmi

  Svar
  • Camilla says:

   Hej Kimmi,

   Du kan sagtens blande din Facial Cream med olien, det gør vi også selv. Hvis du vælger at påføre produkterne hver for sig, vil vi anbefale at du tager Facial Cream på først og dernæst olie.

   Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med andre ting.

   Kærligst Camilla.

   Svar
 4. Stinne Henriksen says:

  Kære Miild. Jeg havde glædet mig sådan til at eje disse produkter, men ser nu at de er fulde af aloe vera, som jeg ikke tåler særlig godt. Har I overvejet i jeres proces, at der også er en del der er overfølsomme/allergiske over for aloe vera? Kommer der måske produkter i fremtiden uden? Mange hilsner Stinne

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Stinne, øv hvor er det ærgerligt, at du ikke tåler vores skinlove-produkter! Vi prøver altid så vidt muligt at imødekomme alle jer allergikere – desværre kan vi ikke altid ramme rigtigt for alle. Håber du er glad for nogle af vores andre produkter?
   Knus og dejlig dag til dig

   Svar
 5. Julia says:

  Kære Miild

  Elsker jeres miild make-up produkter! De er blide nok til ikke at forstyrre mine periorale dermatitis.
  Så nu er jeg nysgerrig på, om I kan anbefale nogle af jeres skinlove produkter til os kvinder med periorale dermatitis? Lige nu vasker jeg bare mit ansigt med vand og dupper lidt serum og jojoba olie på huden, men jeg syntes at min hud mangler fugt og glans. Jeg er 30 år og har sensitiv fregnet hud.

  Vh Julia

  Svar
  • Miild Beauty says:

   Hej Julie,
   Vores skinlove produkter kan ikke kurere periorale dermatitis, men kan hjælpe med at få huden i balance. Har du prøvet nogle af produkterne endnu? Ellers vil vi meget gerne guide dig!
   Nyd dagen!
   Knus

   Svar
 6. Simone says:

  Til info kan man ikke bruge ordet “kindly” på den måde, som I gør ift. jeres hudprodukter. Det er simpelthen grammatisk ukorrekt på engelsk. Mvh

  Svar
 7. Sigrid says:

  Hej dygtige mennesker, ved I om Jeres Skinlove produkter, inkl. serum og creme trygt kan bruges til gravide?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Miild Skinlove – alt du behøver at vide – Thisispure […]

 2. […] Vi håber du fandt inspiration til juleindkøbslisten.Kærlige hilsner, MiildLæs mere om vores hudpleje produkter her […]

 3. […] Hvis du vil vide mere om produkterne, så har vi skrevet blogindlægget Miild Skinlove – alt du behøver vide. Og så har vi derudover også en masse info om produkternes ingredienser, fremgangsmåde mm. inde […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.