Mine bedste mascara tips

Mine bedste mascara tips

I dag vil jeg gerne dele mine bedste mascara tips. Jeg synes ofte mascara er et glemt produkt. Som ofte lærer vi en masse om, hvordan du lægger din foundation, din pudder og øjenskygge. Men hvad med mascaraen? For med den rette mascara og teknik, kan du opnå de smukkest og mest fyldige vipper. Derfor er mascara i fokus i dag 🙂

Der findes et hav af muligheder inden for mascaratyper. Der findes gummibørster, nylon, store små, og sjove former. Du bliver nødt til at prøve dig frem. Det er den bedste måde, hvor på du rigtigt kan se og fornemme, hvad du bedst kan lide.

Her er en lille guide til, hvad forskellen er på nylon og gummi børster, og mine personlige erfaringer og bedste mascara tips:

Gummi børsten: Den er helt fantastisk til lidt kortere vipper. Den er også nem at styre, hvis du synes, du altid ender med at have mascara rundt om hele øjet. Med en gummibørste er det nemt at tilføre dine vipper længde. Med en gummibørste er det nemt at bygge volumen og længde op, men det kræver ofte flere lag og dermed mere tålmodighed.

Nylon børsten: Med dette valg, kan du opnå meget produktmasse på dine vipper. Den er fantastisk til lange vipper. Hvis jeg ønsker et mere naturligt look til mine vipper, påfører jeg med et let tryk, og følger vipper fra start til slut uden at zig-zagge. På den måde får du et meget naturligt mascara look, som jeg ofte selv benytter mig af til hverdag. Hvis du derimod zig-zagger med børsten, og kommer så langt ind, til hvor vippehårene starter, får du en god bundvolume og fylde. Du opnår mere intense vipper, som er fantastisk til et smokey-eye look.

 

Jeg vil også anbefale dig, at bruge en smule mascara på de nederste vipper, da øjnene derved syner større. Personligt er jeg vild med det naturlige look til hverdag, hvor jeg netop ikke bruger så meget mascara. Hvis du gerne vil have det helt lette og naturlige look, skal du ikke tilføje mascara på de nederste vipper

 

På disse 4 billeder kan du se hvordan jeg starter, og hvordan det ser ud, trin for trin.

Hvordan bruger du en vippebukker

Jeg vil altid anbefale at bruge en vipper-bukker først, da øjnene så syner mere åbne og smukke. Jeg bruger den selv hver dag, også de dage hvor jeg ikke bruger mascara, for det ser bare godt ud! 🙂

 

Påførelse af mascara

Her er det vigtigt, at du tager børsten så langt ind til hårroden som muligt. Et godt tip er at vippe hovedet lidt tilbage, for så er det nemmere for dig at påføre.

 

Naturlig hverdags mascara

Her har jeg pårført et lag uden at zig-zagge og kun med brug af gummibørsten. Det er mit hverdagslook.

 

Intense vipper

Her har jeg bygget ovenpå med flere lag. Jeg har kombineret både gummi og nylonbørster. Jeg har valgt at slutte af med at lave zig-zag bevægelser for at fordele produktet og få intense vipper.

“Mit allerbedste og helt personlige tip er at bruge både gummi og nylonbørste. Med denne kombination, synes jeg, du får de flotteste vipper. Brug først gummibørsten, da den er rigtigt god til at skille vipper ad. Efterfølgende bruger du nylonbørsten, som er super god til at skabe en god bundvolumen og en masse fylde. Mine vipper har en tendens til at klistre lidt sammen, men jeg har fundet ud af med denne teknik, at de ikke gør det”

 

God fornøjelse 🙂

6 replies
  • Tine Svendsen says:

   Hej Maria,

   Min vippebukker er fra Mac, og jeg bruger mascara fra Miild. Vi har både nylon og gummi børster, så der er lidt til en hver smag. Du kan også bruge dem begge lige som jeg gør, når jeg skal lave intense vipper.

   Ha en dejlig dag 🙂

   Svar
 1. Maria says:

  Hvor kan man købe jeres mascara fra Miild?? Jeg har meget svært ved at tåle mascara – måske jeg kunne være heldig…
  Kh. Maria

  Svar
  • Tine Svendsen says:

   Hej Maria, vi har desværre ikke lanceret Miild endnu.
   Jeg håber du er heldig, vores produkter er allergivenlige, så jeg håber virkelig for dig.
   Hvis du bliver Miild Member, giver vi dig besked på mail når vi er klar.
   Vi vil også give dig sneak peaks på vejen af vores produkter.
   Inde på vores Instagram profil har vi lagt op hvilket børster vi får til mascara, så der kan du også allerede se lidt 🙂

   Ha en dejlig dag.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.